Soylu, dağlarda kalan terörist sayısını açıkladı

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde vatandaşlara hitap eden İçişleri Bakanı Soylu, dağlardaki 15 bin teröristten sadece 700 terörist kaldığını ifade ederek 'baharda onları da temizleyeceğiz' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.03.2019 00:02 GÜNCELLEME 02.03.2019 00:04 SİYASET
Soylu, dağlarda kalan terörist sayısını açıkladı
Soylu, dağlarda kalan terörist sayısını açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde partisince düzenlenen mitingin ardından Çınar ilçesine geçti. Burada AK Parti Çınar Belediye Başkan adayı Yusuf Durmaz'ın seçim bürosu açılışına katılan Bakan Soylu, otobüs üzerinden halka seslendi.

"KARAYILAN VE BAYIK DENİLEN HAYVANLARA KIZLARIMIZI MEZE ETMEK İSTEDİLER"

 

 

Partisinin belediye başkan adaylarına destek isteyen Bakan Soylu şöyle konuştu:

"Ne zaman başımızı kaldırsak, yukarıdan aşağıya başımıza vurdular. Terör örgütünün kucağına itmek istediler. Terör örgütüyle beraber yoksulluğa mahkum etmeye çalıştılar. 13- 14 yaşındaki kızlarımızı o Murat Karayılan dediğimiz hayvana, o Cemil Bayık denilen hayvanın masalarına meze olarak sunmak istediler. Biz hepimiz büyük bir medeniyetin evlatlarıyız. Yaktılar, her tarafı yıktılar.

"BUNLARIN KUTSALI, DEĞERİ, İMANI YOK! BUNLAR VASIFSIZDIR"

 

 

Camilere acıdılar mı, spor salonlarına, kiliselere dahi okullara acıdılar mı? Bunların inancı, düşüncesi, imanı, kutsalı, değerleri yok. Bunlara yüz vermeyin. Bunlar bizi kökümüzden, ailemizden ayırmaya çalışıyorlar. Bunlar vasıfsızdır.

"CHP İLE İKİZ KARDEŞ OLDULAR"

Zaten CHP ile de ikiz kardeş oldular. Kılıçdaroğlu'nun nasıl ayak bastığı yerde ot bitmezse, bunların da ayağının bastığı yerden hayır gelmez. Siz kendi işinize, gücünüze bakın. Biz bunlara bakarız.

DAĞLARDA 15 BİN TERÖRİST VARDI, 700 TERÖRİST KALDI

15 bin terörist vardı, 700 kaldı. Bahar da onları da temizleyeceğiz. Kimsenin size musallat olmasına fırsat vermeyeceğiz. Onlardan geçmiş nesillerimizin kaybının hesabını sorun onlardan. Terör örgütü robot gibidir, ne vekili vardır, ne de belediye başkanı. Oradan talimat verirler, oradan yönetirler. Çınarlılar, bu seçimde, bu PKK'yı yakanızdan silin atın, silin atın, silin atın."

YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • Hacivat 5 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi temizlenmeli ya teslim ya ölüm doguda daglarda biz ve turistler kizak kayacaz daglara tirmanacaz batiya turistler akin ederken doguya neden etmesin dogunun güzeligini tüm dünyaya gösterecez dogudaki kardeslerimizde özgür sekilde refah icinde yasamak istiyor pkk nin yüzünden bir türlü dogu gelisemedi Insallah pkk bitecek dogu bati gibi gelisecek güclü türkiye birlikte olur bunu gören irak suriye iran daki kürtlerde türkiyede yasayacak kardesler birbirini tutarsa aile güclü olur
    Cevapla
  • OSMANLI TORUNU 5 yıl önce Şikayet Et
    gelmiş geçmiş en iyi İçişleri Bakanı ADAM GİBİ ADAM
    Cevapla
  • ADALET 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHINIZA kurban, vurun hainleri millet arkanızda.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Meclisdeki teröristler de geberse
    Cevapla
  • Diyarbekir'li 5 yıl önce Şikayet Et
    Sn Soylu, sizden şu geri kalan 700 ü de arkadaşlarinin yanina göndereceğinize dair söz istiyoruz. Kürt halkımızın başına lanetli bir bela olan hdPKK cetesinden kurtulmasi lazim. Bunu sizin yapabileceginizden eminiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR