Anavatan Partisi safını seçti!

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Cumhur İttifakı'nın milletin çıkarları ile birebir örtüşen bir ittifak olduğunu belirterek, "Devlet tecrübesi olmuş Anavatan Partisi olarak sonuna kadar bu ittifakın destekçisiyiz" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.03.2019 19:26 GÜNCELLEME 08.03.2019 19:27 SİYASET
Anavatan Partisi safını seçti!
Anavatan Partisi safını seçti!

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Cumhur İttifakı Kırıkkale adaylarına destek vermek üzere kente geldi.

 

 

"SONUNA KADAR CUMHUR İTTİFAKI'NIN DESTEKÇİSİYİZ"

MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar ile Kırıkkale'nin Ahılı kasabasında vatandaşlarla bir araya gelen Çelebi, açıklamalarda bulundu.

 

 

Cumhur İttifakı'nın milletin çıkarları ile birebir örtüşen bir ittifak olduğunu söyleyen Çelebi, "Devlet tecrübesi olmuş Anavatan Partisi olarak sonuna kadar bu ittifakın destekçisiyiz" diye konuştu.

İMAMOĞLU'NA TEPKİ: BEYLİKDÜZÜ'NDE BAŞARILI OLAMAYAN İSTANBUL'U YÖNETEMEZ

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren Çelebi, "Beylikdüzü'nde başarılı olamayan bir insanın İstanbul gibi dünyanın göz bebeği olan şehri yöneteceğine inanmıyoruz" dedi. Çelebi, AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım'ın mega projelerinin hepsinde imzasının bulunduğunu ve  destekleyeceklerini belirtti.



"ANKARA LİYAKATSİZ BİRİNE TESLİM EDİLEMEZ"

Çelebi, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin, daha önce başarılı bir belediye başkanlığı dönemi olduğunu belirterek, "Bakanlık, milletvekilliği yapmış. Konusunda uzman bir insan. Karşısında aday olan rakibi de 10 bin nüfuslu bir yeri yönetmiş veya yönetememiş. Sadece polemiklerden, siyasi iç çekişmelerden kendine alan bulabilen, siyasi yörüngesini ve yelpazesini kaybetmiş bir zat. Türkiye'nin başkenti çok tecrübesiz, liyakatsiz birine teslim edilemeyecek kadar değerli bir ilimiz" diye konuştu.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 35 TÜMÜ
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    rahmetli turgut özal toprağın bol olsun senin gibi vatansever siyasetçilerin varmış helal olsun size
    Cevapla
  • belde 5 yıl önce Şikayet Et
    buradan Anavatan partisinde siyaset yapan tüm eski vekillere duyurulur. Özellikle Ordu dan değerli vekilimiz Ertuğrul ÖZDEMİR'e.
    Cevapla
  • Kirkdokuzelli 5 yıl önce Şikayet Et
    İp siz sapsız ve saadet neresi saadetse bu millet sizi asla unutmayacak
    Cevapla
  • Vstandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Anavatan partisi demek zamla tanıştığımız ýillar enflasyonla tanıştığımız yıllar köylerin boşalmaya başlaması yıllar köylünün malının para etmediği yıllar Benim memurun işini bilir denilen yılllar bütün vatandaşları unutup işçiye yüzde yüz zam verilen yıllar saymakla bitmez
    Cevapla
  • Mahmut Akar 5 yıl önce Şikayet Et
    Siz var mısınız hala?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR