DSP'li adaydan çarpıcı iddia: Belediyeyi HDP ile paylaşmışlar bile!

DSP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tamer Kanber, İYİ Parti-CHP ittifakının kazanması halinde daire başkanlıklarının HDP'ye tahsis edileceğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.03.2019 20:19 GÜNCELLEME 27.03.2019 20:20 SİYASET
DSP'li adaydan çarpıcı iddia: Belediyeyi HDP ile paylaşmışlar bile!
DSP'li adaydan çarpıcı iddia: Belediyeyi HDP ile paylaşmışlar bile!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tamer Kanber, düzenlediği bir toplantıyla projelerini açıkladı.

 

 

İP, CHP VE HDP BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR'İ PAYLAŞTI

Kanber, İYİ Parti, CHP ve HDP'nin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni paylaştıklarını gösteren bir şemayı basınla paylaştı.

 

 

"MİLLET İTTİFAKI'NIN ADAYI HDP İLE GİZLİ BİR İTTİFAK YAPTI"

Kanber, "Bu seçim yerel yönetimlerin seçimi ama durum öyle bir hale sokuldu ki Balıkesir'de 2 sağcı aday yarışır halde. CHP Genel Başkanı Balıkesir'i Ankara, İstanbul rüyasına feda etti. Balıkesir'i sağcı bir partiye teslim etti. Seçimleri konuşmamız gerekiyordu ama maalesef Balıkesir'deki başkanlık yarışı çok çirkin, çok kirli ve çok acı bir noktaya ulaştı. Millet İttifakı'nın adayı İsmail Ok HDP ile gizli bir ittifak yaparak, Müslüman mahallesinde salyangoz satma peşindedir" dedi.

Fotoğrafın büyük hali için tıklayınız...

CHP VE İYİ PARTİ'DEN HDP'YE 3 DAİRE BAŞKANLIĞI

"Edremit'teki 'Kürdistan' skandalı bunun ilk adımı oldu" diyen Kanber, "Şimdi gelelim en vahim tabloya. İsmail Ok başkanlığındaki Millet İttifakı'nın HDP'ye destek karşılığında bir genel sekreter yardımcılığı ve 3 daire başkanlığı verdiği bilgisi elimizdedir. Bu kirli pazarlığın olduğu seçim yarışında bu dakikadan sonra hiçbir şeyin önemi kalmamıştır. Böyle başkan olacaksam hiç olmayayım. Önden bozkurt selamı yapıp, arkadan kirli pazarlıklar içerisinde olup da seçim kazanılmaz.

HDP'nin 36 bin oyu nerede yüzde 4.3 oy nerede anketlerde bu oy gözükmüyor. Bu oyların nerede olduğu İsmail Ok'un yaptığı pazarlığın içerisinde" ifadelerini kullandı.

"600 KİŞİYİ İŞTEN ÇIKARTIP, YERİNE HDP'LİLERİ ALACAKLAR"

Kanber, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kent Estetiği Daire Başkanlığı HDP'ye verilmiş. Körfez Koordinasyon merkezlerinde çalışan Balıkesir'in 600 çocuğu şu anda kapının önüne konulmak üzere. Bu 600 kişinin yerine HDP sempatizanları yerleştirilecek. 600 Balıkesirli emekçi 1 Nisan'dan sonra kapının önündeler. CHP ve İYİ Parti'nin içindeki Atatürkçü, laik, demokrat ve milliyetçi arkadaşlarıma diyorum ki oyuna gelmeyin. Bir başkanlık uğruna Kuva-yı Milliye'nin başkenti Balıkesir'de bunu yapmayın. Olası böyle bir şey gerçekleşirse insanlar belediyeye yürür ve yerle bir ederler. Bu kirli pazarlığın içerisinde seçim kazanmak uğruna ben asla yokum."

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 38 TÜMÜ
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Hainler seçilseler bile devlet bunları tek tek tespit eder işlerine son verir. Muz cumhuriyeti değil. Hainlerin devlet kadrolarında yeri olamaz.
    Cevapla
  • lokman 5 yıl önce Şikayet Et
    Sol ittifakı TC ye Tuzak kuruyor; ülkeyi satacak, parçalanmasına zemin hazırlayacak.
    Cevapla
  • ihsan 5 yıl önce Şikayet Et
    doğrudur başkan yardımcılığı hdp ye verilecek diye anlaşmaları var turgutluda açığa çıktı
    Cevapla
  • seçmen 5 yıl önce Şikayet Et
    çekil o zaman sende cumhur ittifakını desteklediğini açıkla, onlara yarar senen de adaylığın
    Cevapla
  • yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    çekilmesin chp ye vermesinler dsp versinler.
    Cevapla
  • alaskamkuzey 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlardan hersey beklenir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR