Erdoğan'dan muhteşem Bayburt'lu Yusuf yorumu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT 1 - TRT Haber ortak canlı yayınında soruları yanıtladı. Yayında Erdoğan'ın yanı sıra Binali Yıldırım ve İstanbul'un 39 belediye başkan adayı da hazır bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 29.03.2019 22:39 GÜNCELLEME 30.03.2019 01:48 SİYASET
Erdoğan'dan muhteşem Bayburt'lu Yusuf yorumu
Erdoğan'dan muhteşem Bayburt'lu Yusuf yorumu

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

 

 

59 il yaptık ve 59 ilin dışında da bugün tabii bu ilçelerimizle birlikte 29 tane de ilçe yapmış olduk. Yarın da 6 ilçede yapacağız. Böylece de 35 ilçeyle de bunu tamamlamış olacağız.

Fakat bu arada gerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Binali Bey olsun gerek Ankara'da Mehmet Özhaseki Bey olsun, İzmir'de Nihat bey olsun, bütün arkadaşlarım ilçe belediye başkanlarıyla birlikte gerçekten çok yoğun bir performansı ortaya koydular.

 

 

Kaldı ki bizim bu seçimlerdeki bir özelliğimiz de Cumhur İttifakı olarak çok farklı bir performans izledik. Çünkü çalışmazsak netice almak da mümkün değil. Hele hele de bir beka meselesi gündemde olunca bu beka meselesinde de bunu milletimize iyi anlatmak ve neticesini de buna göre koparmamız lazım.

Karşımızda bir zillet ittifakı, bir illet ittifakı var. Bunun karşısında da Cumhur İttifakı olarak bizim güçlü bir çıkış yapmamız lazım. Bu yerel seçimleri de kesinlikle Cumhur İttifakı'nın lehine çevirerek özellikle de 1 Nisan'dan itibaren Türkiye'de yeni bir güne çıkmamız lazım.

"BİR TANESİ ÇIKMIŞ 'BU BİR İNTİKAMDIR' DİYOR"

Çünkü çıkıyor bir tanesi diyor ki, 'bu bir intikamdır.' Bunun herhalde bir yerlerden zoru var. Bütün bunlar karşısında biz tabii vakur bir şekilde yolumuza devam ederken bunların intikam gibi ifadeler kullanması, öbür taraftan yalanlarla dolu bir kampanya sürdürmeleri, bunlar bize yakışmazdı. Biz bu yollara tevessül etmeden işi kararlı, ciddi ve yoğun çalışmayla sürdürdük ve projelerimizi anlattık. Proje bazlı bir çalışmayı bütün belediye başkanı arkadaşlarım, büyükşehirler olsun, tüm ilçe belediye başkanlarımız olsun yapacaklarını anlattılar. Yapacaklarını anlatmak suretiyle de bunu milletimize sundular. Ben de bu bakımdan Pazar akşamının inşallah Cumhur İttifakı olarak, partimiz olarak çok hayırlı neticeyle sonuçlanacağına inanıyorum.

"HALKIMIZ BİZİM PROJELERİMİZİ GÖRSÜN, BİZE İNANSIN"

Görebildiğim kadarıyla bu dörtlü mekanizma aslında belediyecilik anlayışıyla çalışmıyor. Bunlar ideolojik bir mekanizmayla oy toplamanın peşinde. Bakıyorsunuz maalesef ülkemizde etnik kimlik açısından oy toplama olayları var. Ama AK Parti Belediyeciliğinde eserlerimiz konuşur. Halkımız bizim projelerimizi görsün, bize inansın. Bunu görerek bize oy versin.

İstanbul'da deneyim çok çok önemli.

BAYBURTLU GENCE ÇİRKİN MUAMELE

Maşallahı var. Meral Hanım'ın yanındaki yandaşları bu. Ama öbür tarafta Yusufumuzun duruşu bu. Yanılmıyorsam amcası rahmetli oldu. Onun cenazesine gitti. Arkadaşlarım onu davet ettiler, bu akşam da çıktı buraya geldi.

"YUSUF TAM BİR AHLAK DERSİ VERMİŞTİR"

Yusuf'u gerçekten şahsım, milletim adına kutluyorum. Demek ki bizim böyle gençlerimiz var. Yusuf'un yaptığı, o provokatör kadına ve onun temsil ettiği zihniyete tam bir ahlak dersidir.

"HALKI 'MAKARNACILAR' DİYE KÜÇÜMSEYEN ONLAR"

Meral Hanım'ın da bundan ders alması lazım. Olayı makarnaya niye getiriyorsun? Makarna işi AK Parti'nin işi değil ki. Makarna işi CHP'nin işi. Halkı "göbek kaşıyan, makarnacılar" olarak küçümseyen onlar.

"YUSUF, HANGİ YUSUF'UN İZİNDEN GİTTİĞİNİ BİLİYOR, GÖZLERİNDEN ÖPERİM"

Ha biz halkımıza sosyal belediyecilik olarak gerekli yardımları yaparız.

O da Yusuf olarak, hangi Yusuf'un izinden gittiğini biliyor. Onun için gözlerinden öpüyorum.

YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • Muammer 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir kürt genç olarak yusuf kardeşimle gurur duydum.Ne mutlu müslümanım diyene.
    Cevapla
  • istanbullu3461 5 yıl önce Şikayet Et
    bayburt bayburt olalı böyle delikanlı uşak hep çıkar ver mehteriii
    Cevapla
  • VATANSEVER 5 yıl önce Şikayet Et
    Reisim sen Mitingden mitinge koşarken. Günde 2 saat uyku ile ayakta dururken.Bizler sıcak evimizden 17 yıldır senin yaptıklarını ve hizmetlerini inkar eder, patates,soğanın,poşetin ve şahsi çıkarlarımızın hesabını yaparsak Bizlere YAZIKLAR OLSUN. REİSİM SONUNA KADAR YANINDAYIZ.
    Cevapla
  • Celal 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis sen sadece ve sadece Allah yolunda git her zaman olduğu gibi yine yanındayız
    Cevapla
  • ilknur 5 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf gözlerimizin dolmasına sebep oldun Yusuf! Senin gibi ahlaklı gençlerimiz göğsümüzü kabartıyor! Gurur duyduk! Başkanımızın övgüsüne de layık oldun ne mutlu sana!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR