Aksakal: CHP'nin yaptığı siyasi ahlaksızlıktır

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, "Seçimlere DSP adayı olarak katılan ve seçilen bazı belediye başkanlarımıza CHP cenahından ahlaksız transfer teklifleri yapılmaya başlandığını ibretle takip ediyoruz." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.04.2019 12:39 GÜNCELLEME 04.04.2019 14:37 SİYASET
Aksakal: CHP'nin yaptığı siyasi ahlaksızlıktır
Aksakal: CHP'nin yaptığı siyasi ahlaksızlıktır

Aksakal, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin hemen ardından bazı kesimlerin DSP'li belediye başkanlarının transferine yönelik harekete geçtiğini belirtti.

 

 

"Seçimlere DSP adayı olarak katılan ve seçilen bazı belediye başkanlarımıza CHP cenahından ahlaksız transfer teklifleri yapılmaya başlandığını ibretle takip ediyoruz." diyen Aksakal, transfer teklifleri yapıldığını bizzat DSP'li belediye başkanlarından öğrendiklerini söyledi.

Aksakal, CHP'ye geçme tekliflerinin Eskişehir'in Mihalıççık ilçesi ile Yozgat Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesi belediye başkanlıklarını kazanan adaylarına yapıldığına dikkati çekti.

 

 

DSP'lilerin emeğe saygıyı ilke edindiğini vurgulayan Aksakal, hak ve hukuk çerçevesinde olmayan bu tarz girişimleri saygıyla karşılayamayacaklarını belirtti.

"BU TÜR GİRİŞİMLER SİYASİ AHLAKSIZLIKTIR"

Aksakal, "Bu tür girişimler düpedüz siyasi ahlaksızlıktır. Böyle tekliflerle gelen karakter malulü kişiler bilmelidir ki ne DSP'den aday olarak seçimlere katılmış olanlar ne de herhangi bir DSP'li kendini satacak kadar karakter yoksunu değildir." ifadesini kullandı.

SEÇİM SONUÇLARINI DA DEĞERLENDİREN AKSAKAL, ŞUNLARI KAYDETTİ:

Seçim sonuçlarını da değerlendiren Aksakal, şunları kaydetti:

"DSP seçimlere hiçbir ittifak içerisinde yer almadan kendi adaylarıyla katıldı. Türkiye ve genelinde 3 ilçe ve 3 beldede adaylarımız seçildiler. Yaklaşık 60 belediye meclis üyesi adayımız da meclislerdeki yerlerini alacaklar. DSP 2023 seçimleri yolunda bugünden itibaren çalışmalarına başlayacak ve 2023 seçimlerine de yine kendi adaylarıyla katılacak."

KAYNAK : AA
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • çavuş 5 yıl önce Şikayet Et
    EY ATAM. KALK,DA BAK CHP ne hallere düşmüş dahada düşmelisiniz,hdp sizi kurtarır?
    Cevapla
  • kafkasyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizler yıllardır hatta yarım asırdır ahlaksızlık dizboyu olduklarını bildiğimiz için zaten onun için başa getirmiyoruz getirmyeceğizde inşallah.
    Cevapla
  • ...... 5 yıl önce Şikayet Et
    Siyasi ahlaksizlik zaten onların göbek adı
    Cevapla
  • Selin ce 35 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu da CHP nin saadeti :)
    Cevapla
  • onrat38 5 yıl önce Şikayet Et
    chpden herşey beklenir onlar herşeyi yapar onlara mubah başkası hakkını arasa suç olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR