CHP'li aday sandık kurulu başkanına mesaj atmış!

31 Mart seçimleriyle ilgili şaibe ve usulsüzlük tartışmaları sürerken, CHP'nin seçim öncesi, hiçbir partiyle paylaşılmayan sandık kurulu başkanlarının listesini hem de telefon numaralarıyla birlikte ele geçirdiği ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2019 22:53 GÜNCELLEME 27.04.2019 22:55 SİYASET
CHP'li aday sandık kurulu başkanına mesaj atmış!
CHP'li aday sandık kurulu başkanına mesaj atmış!

Yüksek Seçim Kurulu AK Parti Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, kişisel Twitter hesabından, 31 Mart Yerel Seçimleri'ne dair yaşanan bir skandalın görüntüsünü paylaştı.

 

 

CHP'Lİ ADAYDAN SANDIK KURULU BAŞKANINA MESAJ: SİZE GÜVENİYORUZ

Buna göre; CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Usta, bir sandık kurulu başkanına mesaj atıyor ve, "görevinizi hakkıyla yerine getireceğinize inanıyor, size her zaman olduğu gibi güveniyoruz" diyor.

 

 

CHP'nin adayının mesajı şu şekilde:

"Değerli sandık başkanım. Adeta bir demokrasi şöleni havasında yaşanmasını temenni ettiğimiz 31 Mart seçimlerinde aldığımız görev, hepimizin geleceği için son derece önemlidir.

Sağlam bir irade, yüksek adalet bilinci gerektiren bu görevi hakkı ile yerine getireceğinizden en ufak bir şüphemiz dahi yoktur. Sizlere her zaman olduğu gibi güveniyor, görevinizde başarılar diliyorum.

Saygılarımla... Mehmet Salih Usta - CHP Pendik Belediye Başkan Adayı"

LİSTE HİÇBİR PARTİYLE PAYLAŞILMIYOR! CHP TELEFON NUMARALARINI BİLE ELE GEÇİRMİŞ

Hiçbir partiyle paylaşılmayan sandık kurulu başkanları listesinin, hem de telefon numaralarıyla birlikte CHP'lilerin eline geçmesi kafalarda soru işareti bırakırken, üstüne bir de CHP'li adayın sandık kurulu başkanına mesaj atması dikkat çekti.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 47 TÜMÜ
  • Oy Hırsızları 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz bunların bu oyları hak ederek aldığını mı zannediyorsunuz bunların kanında var çalmak
    Cevapla
  • oraloğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: Aidığınız görev sizin helkınız için yeterli bir sebeptir....Allah c.c böylelerini helak eder,, hemde bu dünyada eder.. müşahade yakin ehlinden.
    Cevapla
  • Fuzul 4 yıl önce Şikayet Et
    hep masabaşında kazanır kafirler.. cephede zafer hep müslümanındır.. Tarih böyle der.
    Cevapla
  • samimi 4 yıl önce Şikayet Et
    Kuruldugu günden beri islama halka örf adetlerimize düsman olan bu parti baska bir ülkede ayni hirsizligi yapsaydi genel baskanindan tutunda partiyi muzeye kaldirirlardi.Birkere kendi secmenleri ayaklanirdi bu hirsizlik nicin diye .Ama bizde boynuna HAC taksa hala yüzde 20 oy veren akilsizlar var.
    Cevapla
  • Adak 4 yıl önce Şikayet Et
    Ysk istanbul secimini tekrar etmesse sorgulanmasi gereken bir kurum haline gelcek 1 tane dahi şaibe varsa bu olay arastirilmali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR