Kılıçdaroğlu şehit cenazesine gittiği korumalar sabıkalı çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Şehit Yüzbaşı Celaladdin Özdemir’in cenaze namazına 34 bodyguard ile katıldı. Bodyguardların çoğunun sabıkalı olduğu ortaya çıktı ve gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2019 12:34 GÜNCELLEME 06.05.2019 12:35 SİYASET
Kılıçdaroğlu şehit cenazesine gittiği korumalar sabıkalı çıktı
Kılıçdaroğlu şehit cenazesine gittiği korumalar sabıkalı çıktı

4 Mayıs 2019 tarihinde, 12'nci ve 13'üncü Özel Kuvvet Tabur Komutanlığı personelinin keşif ve koordinasyon görevi esnasında PKK/PYD terör unsurlarınca açılan ateş sonucunda yaralanan yüzbaşı Celaleddin Özdemir kaldırıldığı hastanesinde şehit düşmüştü. Şehit Özdemir bugün Ankara Ahmet Hamdi Aksekı Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Cebeci Şehitliği'nde defnedilecekti. Cenaze namazına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılmaya karar verdi.

 

 

Namaz öncesinde Kemal Kılıçdaroğlu camiye gelmeden CHP'lilerle birlikte 34 bodyguardın da avluya geldiği görüldü.

 

 

Şüpheli görülen bu kişiler Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Gözaltına alınan 34 kişinin Kemal Kılıçdaroğlu'na korumalık yapacağı ileri sürüldü.

Cenazeye Kılıçdaroğlu ile katılan bodyguardların çoğunun sabıkalı olduğu ortaya çıktı.

Kaftancıoğlu, CHP'nin 'kendi kolluk gücünü' kuracağını duyurmuştu

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde Çubuk'ta şehit cenazesinde uğradığı saldırının ardından partinin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu skandal bir açıklama yapmıştı.

Kaftancıoğlu, CHP'nin 'İstanbul örgütü' içinden kendi kolluk gücünü kuracağını duyurmuştu. Kaftancıoğlu, “Genel başkanımızı devletin kurumları koruyamıyorsa, CHP örgütü onu koruyacak güçtedir. Bundan sonra İstanbul örgütümüz, halkla birlikte İstanbul’da genel başkanımızı koruyacaktır” ifadelerini kullanmıştı.

Yeni Şafak

YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Demir Ersoy 4 yıl önce Şikayet Et
    Artık kendine pkk lı korumalar sağlar her halde
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet, bence de.
    Cevapla
  • 01adana 4 yıl önce Şikayet Et
    allah etmeye şahsen benim başıma gelse cenaze sahibi olarak bu ve böylelerini cenazeye almam hiç yapamazzsam tabutu arabaya koydugumnan kendım gıder kendım gömerim şehidin kemikleri sızlar ya böylelerini görünce
    Cevapla
  • m. Ali Efendiler 4 yıl önce Şikayet Et
    AMACI GERÇEKTEN KORUNMAK MIYDI karabulut KILIÇTAROĞLU'NUN, YOKSA ÇUBUK' TAKİ GİBİ BİR TEPKİDE ORAYI SAVAŞ MEYDANINA MI ÇEVİRMEK Tİ? Drvletin güvenlik RESMİ gücüne güvenme DOSYASI KABARIK SOKAK eşkiyasıyla güvenliğini sağlamaya çalış, BU NASIL ÇELİŞKİ.. NE İŞİN VAR GÜVENLİĞİNE GÜVENMEDİĞİN DEVLETİN, MİLLETİN MECLİSİNDE.. Bu ne bitmez algı oyunu ....
    Cevapla
  • m. Ali Efendiler 4 yıl önce Şikayet Et
    KİŞİ SEVDİĞİYLE BERABERDİR BUYURAN, *kişi beraber olduğu insanın ahlakı üzerinedir* buyuran yol göstericimiz, Efendimiz Hazreti Muhammed Aleyhisselama sonsuz selatü selam olsun..
    Cevapla
  • TÜRKİYE'M 4 yıl önce Şikayet Et
    K.K nın yaptığı hangi iş doğru. Bilen var mı ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR