Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu iki seçim ayrı yapılmalı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul muhtarlarıyla buluştuğu iftar yemeğinde konuşma yaptı. Erdoğan, 'muhtarlık seçimleriyle belediye seçimleri farklı tarihlerde yapılmalı' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.05.2019 21:35 GÜNCELLEME 18.05.2019 10:21 SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu iki seçim ayrı yapılmalı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu iki seçim ayrı yapılmalı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde İstanbul muhtarlarına hitap etti.

 

 

"MUHTARLIK SEÇİMLERİ VE BELEDİYE SEÇİMLERİ AYRI YAPILMALI"

Muhtarlık seçimlerinin belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği seçimlerinden ayrılmasında yarar olacağını söyleyen Erdoğan, "muhtarlık seçimlerinin belediye başkanlığı seçimlerinden önce veya sonra yapılması her iki seçimin de daha sağlıklı yürümesini temin edecektir." ifadelerini kullandı.

 

 

23 HAZİRAN SEÇİMİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin yenilenmesi kararını, ülkemizi karalamak, demokrasimizi lekelemek için bir fırsata dönüştürmeye çalışanlara, cevabı hep birlikte 23 Haziran'da, gelin beraber verelim.

Bugün de Türkiye için demokrasiden, hukuk devletinden, sosyal devletten, 82 milyonun tamamını kucaklayan ve Türkiye ortak paydası anlayışından başka bir çözüm yolu görmüyoruz, düşünmüyoruz.

YORUMLAR 125 TÜMÜ
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Muhtar seçimlerinde azayı muhtar belirlesin, vatandaş tek tek aza seçmesin, muhtara oy versin, muhtar belirlesin kendi azasını. Nasıl biz partiye oy veriyor ve parti kendi milletvekilini seçiyorsa aynı sistem olmalı.
    Cevapla
  • 4343 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadir gitsin
    Cevapla
  • Tosun 4 yıl önce Şikayet Et
    Millete kulak ver ltf. Alttaki yorumlar çok kıymetli, millet ne düşünüyor diye.. Anlık kararlar muhtarları mutlu edebilir ancak 80 milyon vatandaş istemiyorsa.. Önce istişare, sonra karar ltf.
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Onlara verilen maaşla okula giden çocuklara bedava otobüs yapın.çiftçiye gübre dağıtın fakire ekmek dağıtın vs.okey mekanları muhtarlıklar olmuş.herşey bedava ne olsa
    Cevapla
  • Vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşı dinleyin, buralardaki yorumları okuyun. Anlık karar değil, tabanı da yoklayarak karar oluşturun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR