Perinçek: Türkiye boyun eğmeyeceğini gösterdi

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, Rusya'dan bugün başlayan S-400 sevkıyatıyla ilgili açıklama yaptı. "S-400'lerin gelişini selamlıyoruz" diyen Perinçek, "Türkiye Atlantik'in baskılarına boyun eğmeyeceğini bir kez daha göstermiştir. S-400'ler yeni dünyanın kuruluşunu bildirmektedir" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.07.2019 12:54 GÜNCELLEME 12.07.2019 14:38 SİYASET
Perinçek: Türkiye boyun eğmeyeceğini gösterdi
Perinçek: Türkiye boyun eğmeyeceğini gösterdi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Türkiye Atlantik'in baskılarına boyun eğmeyeceğini bir kez daha göstermiştir. Türkiye, Atatürk devrimini tamamlayacağı Avrasya iklimine yerleşmektedir. S-400 bu sürecin savunma silahıdır. S-400'ler yeni dünyanın kuruluşunu bildirmektedir." ifadelerini kullandı. 

 

 

Perinçek, S-400 Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sistemi'nin birinci grup malzemelerinin Mürted Hava Meydanı'na ulaşmasına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

"S-400'lerin gelişini selamlıyoruz." ifadesini kullanan Perinçek, "Türkiye Atlantik'in baskılarına boyun eğmeyeceğini bir kez daha göstermiştir. Türkiye, Atatürk devrimini tamamlayacağı Avrasya iklimine yerleşmektedir. S-400 bu sürecin savunma silahıdır. S-400'ler yeni dünyanın kuruluşunu bildirmektedir." değerlendirmesinde bulundu.

 

 

Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de de yalnız kalmayacağını belirten Perinçek, Suriye ile dostluk ve iş birliğinin kaçınılmaz olduğunu savundu. Perinçek, "S-400'lerin gelişi o zaman esas anlamını kazanacaktır. Yeni dünyanın kuruluşunda Türkiye öncü konumda olacaktır." ifadesini kullandı.

Ve Milli Savunma Bakanlığı duyurdu! S-400'ler Ankara'da...

KAYNAK : AA
YORUMLAR 81 TÜMÜ
  • Kılıçaslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu s400 meselesi ülkemizin beka sorunudur ABD kısa veya orta vadede kesinlikle Türkiye'ye saldırma planları vardır belkide yüzlerce planı şimdilik bu planları durdurulmuştur İnşallah sonsuza kadar Perinçek gibi oyları belli birisi yerli ve milli bir duruş sergilerken milyonlarca oy lar alan muhalefet liderlerinden tık yok adeta hepsi şokta yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Tunc 43 4 yıl önce Şikayet Et
    chp bundan örnek alsin
    Cevapla
  • Demir 4 yıl önce Şikayet Et
    Perinçege helal olsun bu adamın duruşunu başkaları yapamadı milli duruş hep birlikte olmalı bunlar Türkiye’nin mirasını bitiremedi onlar kendilerini çok iyi bilir saklansınlar başkalarının arkasına Türk’ün Türk’ten başka dostu yok tur anlayana anla
    Cevapla
  • Reis cCc 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp İp Sp yi Toparlasan 1 sen etmezler valla helal olsun en azından Vatana Millete İhanet Etmiyorsun...
    Cevapla
  • Akif 4 yıl önce Şikayet Et
    Herşeyi Batı bloğundan alan bir Türkiye ilaçlarını ambargo altında nasıl elde edecek? Rusya ve Çin batıdan tedarik ediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR