CHP'li belediye başkanı eşinin ve kendisinin heykelini yaptırdı!

İzmir'in Torbalı ilçesinin Belediye Başkanı İsmail Uygur'un, oğlunu 7 bin TL ile işe başlatmasının ardından bir skandalı daha ortaya çıktı. CHP'li Başkan, anıt diye Atatürk heykelinin yanına kendisinin ve eşinin heykelini yaptırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.08.2019 08:21 GÜNCELLEME 02.08.2019 08:59 SİYASET
CHP'li belediye başkanı eşinin ve kendisinin heykelini yaptırdı!
CHP'li belediye başkanı eşinin ve kendisinin heykelini yaptırdı!

Yerel seçimlerin üzerinden 4 ay gibi kısa bir süre geçti ve belediyelerde yaşanan skandallar patlak verdi. Birçok belediye başkanı, akrabalarını belediyede makam sahibi yaptı.

Bu belediyelerden biri de İzmir'deki Torbalı Belediyesi oldu. CHP'li İsmail Uygur, 24 yaşındaki oğlu Efe Uygur'u belediye şirketinde 7 bin lira maaşla genel müdür yardımcısı olarak görevlendirdi. Bu kararını "Güvenebileceğim başka kimse yoktu." şeklinde savunan CHP'li Uygur, tepkiler üzerine geri adım atmak zorunda kaldı.

 

 

ATATÜRK'ÜN YANINA KENDİ HEYKELİNİ YAPTIRDI

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un, yeni bir skandalı daha ortaya çıktı. Başkan Uygur, 2006 yılında 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesinde Atatürk heykeli yaptırmıştı. Atatürk'ün yanında bulunan heykellerden biri İsmail Uygur'a diğeri ise eşi Afet Uygur'a aitti.



 

 

YORUMLAR 207 TÜMÜ
  • zorbey 4 yıl önce Şikayet Et
    resurullah sav putlari indirele 1500 seneyi gecmis,bunlar beton kafali oldugu sürece üstleri büst olacak.heykel kalacaklar.
    Cevapla
  • ottomans 4 yıl önce Şikayet Et
    Klasik chp zihniyeti
    Cevapla
  • Klasik cehape 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp liler suan mutluluktan ağlıyordur.Biz diyoruz ac susuz dururuz ama vatan icin her seyimizi feda ederiz.Onlar diyor ac susuz dururuz ama heyykelleri yaptırirız.
    Cevapla
  • gerçek 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP'nin en iyi hizmeti heykel dikmektir.Bir de eş dosta devlet malını peşkeş çekmek.
    Cevapla
  • milliyetçi 4 yıl önce Şikayet Et
    kıçıçdaroğlunun heykeli nerede olmaz öyle,küser sonra,birde akrabalardan bir kaç kiyiyide işe alın heykellerinizin tozunu alsınlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR