HDP'li başkanların görevden alınması Elif Şafak'ı da rahatsız etti

Yazar Elif Şafak, HDP’li Diyarbakır, Mardin ve Van belediyelerine kayyum atanmasına ilişkin sosyal medya hesabından yazdığı mesajda, 'HDP'li büyükşehir belediye başkanları görevden alındı, yerlerine haksızca kayyum atandı' ifadelerini kullanarak tahrikte bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 19.08.2019 21:49 GÜNCELLEME 19.08.2019 21:49 SİYASET
HDP'li başkanların görevden alınması Elif Şafak'ı da rahatsız etti
HDP'li başkanların görevden alınması Elif Şafak'ı da rahatsız etti

Elif Şafak, HDP'li Diyarbakır, Mardin ve Van belediyelerine kayyum atanmasına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

 

Şafak, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Üç önemli şehrimizde, halkın iradesiyle seçilmiş HDP'li büyükşehir belediye başkanları görevden alındı, yerlerine haksızca kayyum atandı. Bu tamamen hukuka aykırı, demokrasi karşıtıdır. Bu güzel ülkenin doğusu da batısı da birbirine destek olmak zorunda” ifadesini kullanarak, terör örgütüne yardım ve yataklık eden HDP'li belediyelere kayyum atanmasını tahrik boyutuna ulaştırdı.

PKK VE ÖCALAN'A GÜZELLEMELERDE BULUNUYORDU

 

Daha önce de HDP hakkında övgü dolu paylaşımlarda bulunan Elif Şafak, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri öncesinde de HDP'nin barajı aşamaması durumunda Türkiye'nin silahlı çatışma günlerine geri dönebileceğini iddia etmiş, terör örgütü PKK'nın bebek katili elebaşısı Abdullah Öcalan'ı da 'Kürt halk hareketinin babası' olarak nitelendirmişti.

YORUMLAR 3
  • Eyüp66 4 yıl önce Şikayet Et
    Şehit annelerinin babalarının bedduası seninle olsun elif şafak.
    Cevapla
  • rıfkı 4 yıl önce Şikayet Et
    pkklı
    Cevapla
  • alp 4 yıl önce Şikayet Et
    artık kaç para alıyorsa..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR