Erdoğan: Ayder'deki o salıncaklar temizlenecek

Ayder projesi için açıklama yapan Erdoğan, "O salıncaklar filan böyle acayip şeyler, bunları temizleyip hazırladığımız projeyi hayata geçireceğiz" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.08.2019 07:38 GÜNCELLEME 24.08.2019 09:31 SİYASET
Erdoğan: Ayder'deki o salıncaklar temizlenecek
Erdoğan: Ayder'deki o salıncaklar temizlenecek

Memleketi Rize Güneysu'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Merkez Camisi önünde kendisini bekleyen vatandaşları selamladı. Makam aracından inerek otobüse geçen Erdoğan, burada kısa bir konuşma yaptı.

 

 

SALINCAKLAR KALDIRILACAK

Ayder Projesine de değinen Erdoğan, "O salıncaklar filan böyle acayip şeyler, bunları temizleyip hazırladığımız projeyi hayata geçireceğiz." diye konuştu.

 

 

"RİZE SON SEÇİMLERDE 1 NUMARA"

Geç saate kadar kendisini bekleyen hemşehrilerine teşekkür eden Erdoğan, "Rize, malum son seçimlerde bir numara oldu ve bir numara olmak suretiyle de hakikaten kendi içinden çıkarmış olduğu bu evladına sahip çıktı. Temennimiz bundan sonra 2023'e kadar en güzel şekilde hazırlanmak ve 2023'te Türkiye genelinde inşallah bir numara olmayı gerçekleştirmek.

Şimdi birileri rahat durmuyor, kendilerine göre bir şeyler yapma gayreti içinde olanlar var ama bugüne kadar hiçbirisi muradına eremedi. Çünkü niyeti bozuk olanlar, bunların akıbeti de hayır olmayacaktır. Siz hemşehrilerimle kardeşlerimle geleceğe emin adımlarla yürüyoruz, inşallah yürüyeceğiz." diye konuştu.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • lokman 4 yıl önce Şikayet Et
    gidemezsekte tozamazsakta o köy bizim köyümüz dür helalsana herşey merkezinde güzel cennet gibi hiç dokunul mayan tanrı işlemesi insan müdahale edince bozunma başlar
    Cevapla
  • Serpil 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis Karadeniz yaylaları adeta beton yığını olmuş her yere bi el atın bence nerede o çocukluğumuzun taş evleri tahta evleri..
    Cevapla
  • VUSLAT 4 yıl önce Şikayet Et
    Güzelim Ayder'i Lütfen kurtaralım.Ayder müthiş bir güzellik zenginliktir.Ayder tamamen doğal görünümüne döndürülmelidir.Menfaatleri için Ayderi hiçkimsenin mahvetmesine müsaade edilmemelidir.
    Cevapla
  • Rotterdam 4 yıl önce Şikayet Et
    hakikaten cok cirkin gorunumu varmis, insaat gibi. bu salincaklar insanlardan 5 kat buyuk gibi duruyor. guvenipte binen vatandasa sasarim.
    Cevapla
  • yavuzz 4 yıl önce Şikayet Et
    neden kalkmasi gerektigi de esnafa guzel bir sekilde izah edilmeli turizm konusunda seminer ve kurs calismasi ve ardindan belge ile taclandirilmalidir. unutulmamaliki onlarin tek derdi para kazanmak ama bunu dogayi kirletmeden nasil olacagi bilinclendirilmelidir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR