Pervin Buldan'a seslendi: Benim oğlum dağda! Senin oğlun Fransa'da!

Diyarbakır HDP il binası önünde başlatılan oturma eylemine 17 yaşındaki oğlu Yusuf Begdaş'ın kaçırıldığını belirterek katılan baba Celil Begdaş, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın çocuklarına ait olduğunu iddia ettiği fotoğrafları il binasına asarak 'Benim oğlum dağda onun oğlu Fransa'da' diye tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.09.2019 18:52 GÜNCELLEME 05.09.2019 20:33 SİYASET
Pervin Buldan'a seslendi: Benim oğlum dağda! Senin oğlun Fransa'da!
Pervin Buldan'a seslendi: Benim oğlum dağda! Senin oğlun Fransa'da!

Diyarbakır'da Çocuklarının dağa kaçırıldığını iddia eden ve sayıları 10'a yükselen ailelerin, HDP il binası önünde başlattığı oturma eylemi sürüyor.

 

 

Oturma eylemine dün 17 yaşındaki oğlu Yusuf Begdaş'ın kaçırıldığını belirterek katılan Celil Begdaş, HDP milletvekillerine tepki göstererek, milletvekili çocuklarının lüks içerisinde yaşadığını, kendi çocuklarının ise dağda olduğunu söyledi.

"BUNUN OĞLU FRANSA'DA, BENİM OĞLUM DAĞDA! O ARABA KAÇ TRİLYONDUR?"

 

 

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın çocuklarına ait olduğunu iddia ettiği fotoğrafları gösteren Begdaş, şöyle konuştu:

"Bu ne arabasıdır, kaç trilyondur? Bir de benim elimdeki telefona bakın. Çıkıp bunun bir açıklamasını bize yapsın. Burası Fransa, benim oğlum da dağda. Benim oğlum dağda onun oğlu Fransa'da. Nerede bu insan hakları.

Fotoğrafın büyük hali için tıklayınız...

"BUNLAR BİZİM YEMEKLERİMİZİ BEĞENMEZLER"

Bunun oğlu Fransa'da buyurun. Bu da kızı. Bunlar bizim yemeklerimizi beğenmezler. Bizde kuru fasulye, bulgur pilavı var. Başka bir şey yok. Kim bu arabayı alabilir. Bunlar alabilirler.

Fotoğrafın büyük hali için tıklayınız...

"ARTIK YETER! BİZİM AKŞAMA KADAR İNŞAATLARDA ANAMIZ AĞLIYOR"

Artık yeter. Bizim akşama kadar inşaatlarda anamız ağlıyor. İnşallah boğazında kalır sizin."

Begdaş, daha sonra elindeki fotoğrafları il başkanlığının duvarına astı.
 

YORUMLAR 169 TÜMÜ
  • aek 4 yıl önce Şikayet Et
    vermeyin abi yapacak bir şey yok.
    Cevapla
  • altair 4 yıl önce Şikayet Et
    kısasa kısas sizde onların yani parti elebaşlarının çocuklarını gezdirmeye çıkarın bir kaç günlüğüne bakin sizinkiler çabuk gelecek
    Cevapla
  • abdullah 23 4 yıl önce Şikayet Et
    pkk bir ermeni örgütüdür.hemşehrim seloda bu işin bir piyonudur.ben bu ülkede hiç bir ayrım görmedim ve mühendis oldum ve devletin bir kurumunda çalışıyorum.türkiyenin kürtlerle sorunu yoktur ermeni köpeklerin kuyruk acısı vardır.Kuyruklarını koparan kürtlerden intikam almaya çalışıyorlar,buna müsaade edilmemeli somut kanıtlar varsa,kaçırılan çocuklara karşılık hdp li yöneticiler içeri alınmalı.çocuklar salınana kadar bırakılmamalı.
    Cevapla
  • abdullah1 4 yıl önce Şikayet Et
    çok geç kaldınız ayrı bir insiyatif oluşturmak varken gidip oyları verdiniz bunlara
    Cevapla
  • kahrolsun pkk 4 yıl önce Şikayet Et
    kahrolsun hdp
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR