Gürsel Tekin'in İBB'nin yakıt masrafları iddiasına bomba cevap!

CHP'li Gürsel Tekin, önceki dönemlerde İBB araçlarının yakıt masraflarıyla ilgili Sayıştay raporu üzerinden çarpıtma bir iddia ortaya attı. Gazeteci Serkan Fıçıcı ise bu iddiaya cevaben oldukça dikkat çekici bilgiler verdi. Fıçıcı'nın verdiği bilgiler, CHP'deki gizli çekişmeyi, ilginç dengeleri ve sinir harbini gözler önüne serdi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.09.2019 00:52 GÜNCELLEME 06.09.2019 00:58 SİYASET
Gürsel Tekin'in İBB'nin yakıt masrafları iddiasına bomba cevap!
Gürsel Tekin'in İBB'nin yakıt masrafları iddiasına bomba cevap!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in Sayıştay raporunu çarpıtarak Twitter'dan paylaştığı ve İBB araçlarının yakıt masraflarını söz konusu ettiği mesajına gazeteci Serkan Fıçıcı'dan dikkat çeken bir cevap geldi.

 

 

İBB'nin yıllardır yakıtları OPET'ten aldığını hatırlatan Fıçıcı, Tekin'in İBB-OPET ortaklığıyla soygun yapıldığını iddia ettiğini ancak, Ekrem İmamoğlu'nun da OPET'in Genel Müdürü'nü İBB'ye Genel Sekreter olarak atadığını vurguladı.

Serkan Fıçıcı şu ifadeleri kullandı:

 

 

"AKARYAKIT ALIMINI EN İYİ, İMAMOĞLU'NUN OPET'TEN GETİRDİĞİ GENEL SEKRETER BİLİR"

İBB’nin yıllardır “özel anlaşma ile” OPET’ten akaryakıt alımını en iyi İmamoğlu’nun OPET’ten getirdiği genel sekreter Yavuz Erkut bilir. Anlatsın. Hep birlikte öğrenelim. Olmaz mı?

"İŞİN BOYUTUNU GÜRSEL TEKİN BİLMİYOR MU SANIYORSUNUZ?"

Hem Gürsel Tekin’in bu işin boyutlarını bilmediğini mi sanıyorsunuz? Adam CHP’nin İBB adayı olmak için ömrünü verdi. Ama KOÇ bastırınca tombaladan İmamoğlu çıktı. Şimdi KOÇ’un İBB’ye paraşüt ile indirdiği Yavuz Erkut’u kurnazca hedef göstermesini takdir etmeyelim de ne yapalım?

Kedi buradaysa et nerede, et buradaysa kedi nerede? 100 yerine 1000 ton akaryakıt harcandı deniyorsa fatura nerede? Olmayan akaryakıtın parası kime ödendi?

Gürsel Bey, O Sayıştay Raporu’ndaki iddianın muhatabı Ak Parti döneminin İSKİ Gn Md Yardımcısı Selami Taşer’di. Araçlardan o sorumluydu. Taşer, istifa etti ama İmamoğlu tarafından geri çağrılarak İSKİ’nin başına getirildi. Size uyum sağlamak için bıyığını bile kesmiş. İyi mi?

"İDDİA ZATEN SAYIŞTAY TARAFINDAN YALANLANDI"

Neyse.... Gürsel Tekin’in Sayıştay Raporu üzerinden ortaya attığı iddia bizzat Sayıştay tarafından yalanlandı zaten.... Boş beleş bir iş yani.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 87 TÜMÜ
  • Deli dumrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir çaycı tanıyorum. Çaycı bildiğiniz çaycı küçümsemiyorum çaycı kardeşlerimi. Lakin şimdi o çaycının 7 tane benzin istasyonu var. Nasıl mı bende bilmiyorum ama şimdilerde çıkmış ortalıkta, yakıt araç hesabı yapıyor. Kimse de sen bu 7 istasyonu nasıl yaptın diye sormuyor.
    Cevapla
  • vatandasss 4 yıl önce Şikayet Et
    herkesin sordügü km de kaç para yakiyor.reno en az yakan araç.kimi kandiriyosün
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kökten Soyguncu...Bunlar kökten hırsız....Ama mangalda toz bırakmazlar...Allah cezalarını verecek inşaAllah..
    Cevapla
  • Yakup turkdogan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam ya dayak yememis yada hesap yapmasini bilmiyor 100 km 63 litre benzin tuketen bir arabayi hangi firma uretir yalanin maniple yapmaninda biraz inandirici olmali
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    gürsel seni harcadılar hala yalanla dolanla cahillikle bir yere tutunmaya çalışıyorsun!!la bi gidin yüzünüzü görmekten bıktık.git önceden mesleğin ne ise onu yap!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR