Erdoğan'dan Fox TV muhabirine çok sert cevap

ABD seyahati öncesi gazetecilerin sorularını cevaplandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, FOX TV muhabirinin 'Tank Palet Fabrikası' sorusuna çok sert cevap verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.09.2019 14:00 GÜNCELLEME 21.09.2019 14:13 SİYASET
Erdoğan'dan Fox TV muhabirine çok sert cevap
Erdoğan'dan Fox TV muhabirine çok sert cevap

ABD'ye hareketi öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, FOX TV muhabirinin "Tank-Palet Fabrikası" sorusuna " Açık bir şey söyleyeceğim. FOX TV'yi yalan medya olmaktan çıkarın. Bir defa dürüst olun." diyerek tepki gösterdi.



KILIÇDAROĞLU HAYATI YALANLAR ÜZERİNE DÜZENLENMİŞ BİR SİYASİDİR

Erdoğan sözlerine şöyle devam etti;

"Kılıçdaroğlu hayatını yalan üzerine düzenlemiş olan bir siyasidir. Türkiye'nin Cumhurbaşkanı buranın satın alma veya satma böyle bir şey olmadığını söylüyor. Hukukta bir kaide var önce bunu öğreneceksiniz. Müddei iddiasını ispatlamakla yükümlüdür. Kılıçdaroğlu önce Arifiye satılmış mıdır satılmamış mıdır bunu ortaya çıkarması lazım. Burası kiraya verilmiştir. Biz bir işi yaptığımızda ülkemiz bundan ne kazanır buna bakarak yaparız.

FOX'UN ÖNCE YAYIN POLİTİKASINI DEĞİŞTİRMESİ LAZIM

Ne işçi ne de memur çıkarılmıştır. Fakat Bay Kemal hayatını bu tarz yalanlar üstüne kurduğu için bana ne getirir diye düşünüyor. Bu zat belediyelerden kimse çıkarılmayacak çıkarılırsa bunlar bana gelsin demedi mi? Bütün belediyelerde işçiler kapıya konuyor. Ne oldu? Bunlarla ilgili FOX bir haber yapıyor mu? FOX, işçi emekçi arkadaşlarımızın yanında duruyor mu? Önce yayın politikasını bir kez FOX'un değiştirmesi lazım. Partimin sözcüsü Kılıçdaroğlu'na gereken cevabı verdi. Ama hiç aynı yerde tökezleyip duruyor."

 

 

YORUMLAR 124 TÜMÜ
  • belde 4 yıl önce Şikayet Et
    fox adı altında tilki. adamlarda her tür numara var. haberi nasıl kıvırabilirim bunun derdindeler. Hani yandaş diyorlar ya, aslında yandaşlığın alasını yapıyorlar. ne yapacaksın ki masa başı hazırlanmış haber bu kadar olur.
    Cevapla
  • ATILLA TURK 4 yıl önce Şikayet Et
    ben sahsen fox tvye asla bakmam fox tv ye bakan ona prim verir kendi bindigi dali kesmeye benzer yani türkiye düsmanligi yapan bu kanalin acik tutlmasini anlamiyorum yeni kanunlar gerek milletini devletini asagilayan habercilik adina sahte algi yapan taraf tutan seffaf haberci olayan milletin bekasina tebaasina milli birlige beraberlige zara veren hangisi olursa olsun derhal kapatilmali yöneticilerinde agir cezalar verilmelidir haber kanali yaptigi haberin dogrulugunu ispatlamak zorundadir yoksa tazminat ödetmelidir
    Cevapla
  • Ayarcı 4 yıl önce Şikayet Et
    Fox TV AMERİKA ve CHP nin sesi... güzel cevap vermiş muhabire...işten atılan işçiler hakkında detaylı haber vermiyor.chp yi desteği ayan beyan ortada...
    Cevapla
  • oflu 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerika ile karşi karşiya gelmek istemiyen amerikaya cok sert cevap vermiş.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Fox, Chp'nin sözcüsü. Algı operasyonlarında yalan haberlerde bir numaralar. Patronları da Amerikalı. Bu kanalın hala kapanmaması da ayrı bir soru.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR