Fuat Oktay'dan 'İmamoğlu' tepkisi: Hem gelmiyor, hem de...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Türkiye Afet Müdahale Planı Toplantısına davet edilmediği iddialarına bir yanıt da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan geldi. Oktay, 'herkese davetimizi ilettik, sabah ayrıca davet ettik, hem buraya gelmeyecek, hem de gidip bunun siyasetini yapacak, böyle bir şey olmaz arkadaşlar. Biz burada siyaset yapmıyoruz' ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2019 18:58 GÜNCELLEME 27.09.2019 19:28 SİYASET
Fuat Oktay'dan 'İmamoğlu' tepkisi: Hem gelmiyor, hem de...
Fuat Oktay'dan 'İmamoğlu' tepkisi: Hem gelmiyor, hem de...

Sosyal medyada bir grup, Türkiye Afet Müdahale Planı Toplantısı'na İmamoğlu'nun davet edilmediği yönünde iddia ortaya atmıştı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, konuyla ilgili gazetecilerin sorusu üzerine, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını, davet yapıldığını ancak İmamoğlu'nun gelmediğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay konuyla ilgili şöyle konuştu:

 

 

"Toplanma alanları dahil, sürekli gündeme geldiği için ifade ediyorum. Bu çalışmaları gördük.

"HERKESE DAVETİMİZİ TEKRARLADIK, SABAH AYRICA DAVET EDİLDİ"

 

 

Kendisinin de olduğu bir ortamda bu açıklamayı birlikte yaptık. Sonrasında kanal kanal dolaşıp 'Bu vardır, yoktur' tartışmasına girmek kadar anlamsız bir şey olamaz. Bugün sabahtan beri çalışıyoruz, yine aynı şekilde akşam ayrılırken, herkese davetimizi tekrarladık ve herkes burada olacak dedik. Sabah da ayrıca davet edildi.

"ŞEHİRDEN SORUMLU ARKADAŞIMIZ HEM BURADA OLMAYACAK, HEM DE BUNUN SİYASETİNİ YAPACAK! BÖYLE BİR ŞEY OLMAZ!"

Sonrasında bakıyoruz, sosyal medyada başka şeyler dolaşıyor. Bakanlarımızın, Valimizin burada olduğu bir ortamda şehirden sorumlu arkadaşımız hem burada olmayacak, sonrasında da bunun siyasetini yapacak. Biz burada siyaset yapmıyoruz, İstanbul'daki vatandaşımızın hayatı söz konusu ise onunla ilgili hazırlıkları yapıyoruz."

YORUMLAR 206 TÜMÜ
  • Erdoğan 4 yıl önce Şikayet Et
    yalanoğlundan ne beklenirki
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı ruhu geri dönerse bunların alayı ..kaçacak delik bulamaz..Reis acıma bunlara
    Cevapla
  • Fuzul 4 yıl önce Şikayet Et
    çağıranda kabahat
    Cevapla
  • Celal 4 yıl önce Şikayet Et
    Mesele o değil arkadaşlar. Bunlar davetten anlayacak nezakete sahip değil. Bunları bir yere getirmek için ancak KULAKLARINDAN TUTUP SÜRÜKLEYEREK oraya getirmeye alışmışlar. Ancak öyle gelirler. Buyrun deme nezaketini nereden anlasın nadan olan.
    Cevapla
  • vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlardan, iplerini ellerinde tutanlardan farklı bir tavır beklemek saflık olur; tabiki karşısındakinin dizine tekme atıp, sonra da kendi dizini tutup "niye dizime vurdun" diye yaygarayı koparacaklar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR