Hulusi Akar'ın ABD'ye restinin ardından Pentagon'dan açıklama!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD ile ortak olarak devam eden güvenli bölge çalışmaları hakkında 'Güvenli bölge tesisi konusunda bundan önce yapıldığı gibi aynı taktikle oyalama, geciktirme olursa bu çalışmalar biter. Bunda son derece kararlıyız.' şeklindeki sözlerinin ardından ABD Savunma Bakanlığı'ndan (Pentagon) 'Güvenli bölge' açıklaması geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2019 02:34 GÜNCELLEME 03.10.2019 05:04 SİYASET
Hulusi Akar'ın ABD'ye restinin ardından Pentagon'dan açıklama!
Hulusi Akar'ın ABD'ye restinin ardından Pentagon'dan açıklama!

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın 'Güvenli bölge' restinden sonra açıklamalarda bulundu.

 

 

ABD Savunma Bakanlığı'nın (Pentagon) Ortadoğu'dan Sorumlu Müsteşar Yardımcısı Michael Mulroy, Suriye’nin kuzeyinde güvenli bölge oluşturma yönündeki taahhütlerin kendilerine düşen kısmını yerine getirdiklerini belirtti.

Mulroy, Türkiye’nin güvenli bölge konusunda Washington ile ortak çalışmalardan memnun olmadığı konusunda şu değerlendirmede bulundu:

 

 

"TÜM ANLAŞMALARI YERİNE GETİRDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM"

“Ben, tüm anlaşmaları yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Bunun çalıştığını düşünüyoruz. Bu bir denge. İlerleme kaydettik. Bunlar, karada ve havada ortak devriye faaliyetleri, birlikte çalıştığımız koordinasyon merkezinin oluşturulması. Bunların öne çıkarabileceğimiz şeyler olduğunu düşünüyorum” dedi.

BAKAN AKAR REST ÇEKMİŞTİ

Milli Savunma Bakanı Akar, ABD ile ortak olarak devam eden güvenli bölge çalışmaları hakkında "Güvenli bölge tesisi konusunda bundan önce yapıldığı gibi aynı taktikle oyalama, geciktirme olursa bu çalışmalar biter. Bunda son derece kararlıyız." şeklinde konuşmuştu.

 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 49 TÜMÜ
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Tokatçı (Pentagon sözcüsü) diyor ki "TÜM ANLAŞMALARI YERİNE GETİRDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM".. Hadi ordan...
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Kalleşlik sizin kanınızda var bundan asla vazgeçemezsiniz..
    Cevapla
  • Hasan doğru 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten teröst bir ülke olan abd nin, kılıçdaroğlu gibi şeref sözü vermesi ne kadar gerçekci olurki.
    Cevapla
  • Naim 4 yıl önce Şikayet Et
    Bundan şunu anlıyoruz güvenli bölge oluşturmak için terörden tamamen temizlemeyi yapmalıyız.
    Cevapla
  • bilo 4 yıl önce Şikayet Et
    Maksat biz operasiyona baslayinca dünyada yaygin olan siyonist medyalariyla bizi suclu ve haksiz duruma düsürmek.Yapilan algi bu.Kendilerini sonunda hakli göstermeye calisacaklar,alasmaya uyduk diye.Burada bize büyük bir tuzak kuruluyor.Sonunda bu siyonist fitne terörist ABD devletini buralardan kovmaktan baska caremiz kalmayacak.Armageddon olacak,istedikleride bu.Bu Amargeddonda kendilerini galib geleceklerini saniyorlar.Ozaman Ahir zamanda armargeddonda haber verilen galib gelecek olanlar hakiki müslümanlardir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR