Soylu'dan ABD'ye yaptırım cevabı! İronik gönderme

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ABD'nin yaptırım kararına, 2 Ağustos tarihinde Twitter hesabından yapmış olduğu ''Amerika'da bir malımız var; FETÖ. Onu da orada bırakmayız, alacağız'' açıklamalarına atıfta bulunarak cevap verdi. Bakan Soylu "İlk yaptırımdan sonra mal değişiminde herhangi bir değişim yoktur, arz ederim." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.10.2019 11:21 GÜNCELLEME 16.10.2019 12:47 SİYASET
Soylu'dan ABD'ye yaptırım cevabı! İronik gönderme
Soylu'dan ABD'ye yaptırım cevabı! İronik gönderme

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ağustos ayında yaşanan ABD ile kriz esnasından Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "ABD'de bir malımız var FETÖ, onu orada bırakmayız, alacağız." demişti.

 

 

'MAL DEĞİŞİMİNDE HERHANGİ BİR DEĞİŞİM YOKTUR'

 

 

Bakan Süleyman Soylu geçmişte yapmış olduğu bu açıklamaya atıfta bulunurak ABD'nin yaptırım kararına, "İlk yaptırımdan sonra mal değişiminde herhangi bir değişim yoktur, arz ederim." sözleriyle cevap verdi. 

'BAŞIMIZA DEAŞ'I YERLEŞTİRDİLER'

Bakan Soylu, Türkiye'nin düzenlediği Barış Pınarı Harekatı sonrası Avrupa ve ABD'den gelen DEAŞ tepkisi üzerine, ''Başımıza DEAŞ'ı yerleştirenler sanki sorumlu değilmiş gibi konuşuyor. DEAŞ ile göğüs göğüse mücadele eden tek ülke biziz'' ifadelerini kullandı.

ABD'NİN YAPTIRIM KARARI

ABD Hazine Bakanlığı, Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı kapsamında, Suriye'ye yönelik operasyonuna ilişkin yaptırım kararlarını duyurmuştu.

Bakanlık açıklamasında, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in yaptırım listesine alındığı bildirilmişti. 

YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • kiraz 4 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi harikasın sayın bakanım bundan daha güzel cevap olmazdı..
    Cevapla
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Soylu, taşı tam kovuğuna koymuş...!
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Bakanim, söylediklerinizi destekliyorum, ama siz onlardan daha asagida degilsiniz: "rica edin" lütfen, onlar "arzetsin".
    Cevapla
  • 49MUŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu güzel ülkemin, sayın Tayip ERDOGAN gibi, sayın Devlet BAHÇELİ gibi, sayın Milli savunma bakanı gibi, sayın Dışişler bakanı gibi, sayın içişleri bakanı gibi insanlara nekadar ihtiyacı var, İnşallah sayıları çoğalır, dua edelim Allah yar ve yardımcıları olsun, bize düşen ülkemize sahip çıkan insanlara destek olmak, herkese SELAMLAR.
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Aslanım benim. Allah sana uzun ömür ve güç kuvvet versin. Sen yürü bu sessiz millet arkandayız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR