Bakan Çavuşoğlu: 35 saatleri kaldı! Yoksa operasyon başlayacak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu TRT World Forum'unda önemli açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu terör örgütü PKK'ya yönelik verilen sürenin dolmasına az kaldığını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2019 09:46 GÜNCELLEME 21.10.2019 10:33 SİYASET
Bakan Çavuşoğlu: 35 saatleri kaldı! Yoksa operasyon başlayacak
Bakan Çavuşoğlu: 35 saatleri kaldı! Yoksa operasyon başlayacak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu TRT World  Forum'unda önemli açıklamalarda bulundu: 

"GÜVENLİ BÖLGEYİ BİZZAT TRUMP İSTEDİ"

Trump kendisi güvenli bölge oluşturulması için birlikte çalışmayı talep etti sayın Cumhurbaşkanımızdan. Biz orada sahada ABD ile güvenli bölge oluşturmak için çalışırken ABD YPG'ye silah temin etmeye devam etti. Barış Pınarı başladığından beri gerçek dışı suçlamalar ve kara propaganda yapıldığını görüyoruz. Türk-Kürt söylemi çok yanlış bir söylem. Kürtler bizim düşmanımız değil." Bizim Suriye'deki demografiyi değiştirmek gibi bir amacımız yok. Biz oradaki demografik yapıyı koruyoruz. Birisi "Türkiye Suriye'deki Kürtlere saldırıyor' diyorsa eğer, bunun yalan olduğunu söylemek zorundayım. "DAEŞEa karşı mücadelemiz de devam edecek. DAEŞ bizim düşmanımız.

TERÖRİSTLERİN SON 35 SAATİ

Kaç kez saldırılarına hedef olduk. İstanbul, Gaziantep'te. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Tarihimizde asla kimyasal silah kullanmadık. Bu da bir kara propagandadır. 35 saatimiz kaldı, 35 saat içerisinde geri çekilmezlerse operasyon tekrar başlayacak."

 

 

 

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    KLASIK ABD TAKTİĞİ VE STRATEJİSİ : Bir konuyu gererler gererler, baktılar karşısındakiler isteklerini yutmuyorr. Teşekkür ederrrrrr ve BİR ÜST MAKAMLA İŞİ BİTİRME yolunu seçerlerrr. Gelinen noktada "en üst cumhurbaşlanlığı makamında bile isteklerine RED CEVABI" verildi.."kuvvetlerini (PKK=PYD) koruma altına alıpp" Yine teşekkür ederlerrr..Siyasi bir değişimmm ve SUİKAST DAHİLLL ! Yeni bir yol açmaya çalışırlarrr. İşte o günlerdeyizzz.. Çok Dikkattt edelimmmm!!!
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD İLE İLİŞKİLERDE TECRÜBE : 1. ABD Allah 1 (BİR) dese bile şüpheyle yaklaş...2. ABD ile el sıkıştıktan sonra mutlaka "parmaklarını say"... 3. ABD tarafından "dostumsun diye sırtına elini koyarsa" ABD elinin kısa zamanda omzundan beline/popona doğru kayacağından emin ol...
    Cevapla
  • Hakkı 4 yıl önce Şikayet Et
    Süper bir tespit.
    Cevapla
  • Erdoğan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım bence 35 saat beklenmeden müdahale edilmeli Bakınız Iraktan Suriyeye YPG ye teslim edilmek üzere Kimyasal silah taşıyan araçların giriş yaptığı bilgisi var elinizde bu çok tehlikeli çok zayat veririz allah korusun uçaklar havadan gördüğünü vurmalı kim olursa olsun.
    Cevapla
  • Egeliden 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz sözünün eri bir milletiz.süre verdik tutacağız.O silahları kullanırlarsa neler yapabileceğimizi en iyi düşmanlarımız bilir.Sen rahat ol kardeşim.
    Cevapla
  • Çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Bakanım Saat doldugu An çok dikkatli 1 şekilde girin bunlar 5 günde akıl hocaları ula nasıl tuzaklar kurmuşlar kim bilir içeriyeyani suriyede kamera le yerleştirmiş olabilirler ki siz askerimiz ne yaparlarsa haberleri olsun onlara en gelişmiş teknoloji verildi ABD tarafından içeredeses kamera yerleştirmiş olabilirler lütfen kontrol edin binalar belediye askerlerin kaldıgı yerler okul hastaneler kamera yerleştirilmiş olabilir
    Cevapla
  • Veli 4 yıl önce Şikayet Et
    Hadi bakalım.Ak koyun kara koyun çıksın ortaya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR