Yeniden Refah’ta ilk büyük kongre

Milli Görüş hareketinin kurucu lideri ve merhum Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın liderliğinde, 23 Kasım 2018’de kurulan Yeniden Refah Partisi yarın ilk kongresini yapacak.

ABONE OL
GİRİŞ 16.11.2019 20:04 GÜNCELLEME 16.11.2019 20:05 SİYASET
Yeniden Refah’ta ilk büyük kongre
Yeniden Refah’ta ilk büyük kongre

Parti tarafından kongre dolayısıyla 1,5 ay önce oluşturulan tertip komisyonunca tanıtım, organizasyon ve Siyasi Partiler Kanunu’nca yapılması gereken hukuki çalışmalara yönelik hazırlıklar son ana kadar sürdü.

Genel Başkan Fatih Erbakan’ın tek aday olacağı kongre, Ankara Spor Salonu’nda pazar günü “Burada Gelecek Var” sloganıyla gerçekleştirilecek. Kongrede, 50 asil üyenin bulunacağı Merkez Karar Yürütme Kurulu listesi oylamaya sunulacak. Kongreye, Türkiye genelinden bine yakın otobüs ile toplamda 35-40 bin kişinin katılması bekleniyor. Salonun dışına büyük ekranlar kurulacak. Kongreye özel müzikler de ilk defa yayınlanacak. Kongreye İslam dünyasından önemli isimlerin de katılması bekleniyor.

 

 

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • yigit yozgatli 4 yıl önce Şikayet Et
    vatana ve millete hayırlı olsun inş.
    Cevapla
  • cCc 4 yıl önce Şikayet Et
    Saadet ve Ak partiden oy alır.Fakat politika ve siyaset sadece parayla yapılmaz.Bu zengin çocuğu olsada, siyaset doktorası yapsada değişmez.
    Cevapla
  • Taci 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah yolunuzu acik etsin. Davamiza hosgeldin.
    Cevapla
  • Refah 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah yolunuzu açık etsin erzurumdan selamlar
    Cevapla
  • süleyman 4 yıl önce Şikayet Et
    Eşimin hastalıgından dolayı gelemiyorum niyetim aile olarak kongreye katılmaktı. Gönülden destekliyorum. Allah (C.C) yar ve yardımcımız olsun selam ve dua ile ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR