CHP'li Sevigen'den Kılıçdaroğlu ve parti yönetimine: Yatacak yeriniz yok

CHP'nin önemli isimlerinden Eski Denizcilik Bakanı Mehmet Sevigen, A Haber yayınına katıldığı için kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi. Haber7'ye konuşan Sevigen, CHP yönetiminin bu antidemokratik uygulamasına sert tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.02.2020 17:11 GÜNCELLEME 14.02.2020 18:27 SİYASET
CHP'li Sevigen'den Kılıçdaroğlu ve parti yönetimine: Yatacak yeriniz yok
CHP'li Sevigen'den Kılıçdaroğlu ve parti yönetimine: Yatacak yeriniz yok

Haber7.com / Özel Haber

 

 

CHP'nin önemli isimlerinden Eski Denizcilik Bakanı Mehmet Sevigen, A Haber yayınına katıldığı için kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi. Bu gelişmeyi Haber7.com'a değerlendiren Sevigen, Kılıçdaroğlu ve yönetimine tepki gösterdi. Sevigen, "Bunların yatacak yeri yok. Hakkımı helal etmiyorum." dedi.  

"YASAKLAR BİZİM İÇİN ÇOK AYIP"

 

 

Sevigen şöyle konuştu; "Ben CNN Turk’e çıkmadım. A Haber’e çıktım. Sonra demişler ki, ‘Yasaklı yayına çıkmış’ Çıksak ne olacak? CNN Türk’e çıksam ne olacak hem de! Sayın Genel Başkan “Yabancı mahallere gidin. Size oy vermeyen mahallerde dolaşın” diyor. Biliyorsunuz CNN Türk darbeye en çok direnen kanallardan biri. İlk basılan televizyondu. Yasaklar bizim için çok ayıp. Ben bu duruma çok üzülüyorum. Bana zûl geliyor. Ben partinin ikinci kurucu üyesiyim."

"LİBYA KONUSUNDA PARTİDEN FARKLI DÜŞÜNÜYORUM"

Libya'daki gelişmeler konusunda da partiden farklı düşündüğünü dile getiren Sevigen, "12 Eylül sonrası partinin açılması için DSP’den milletvekili olarak geçtim. Partinin tüm projelerinde imzam var. Benim getirdiğim partide gelecekler bize bunu uygulayacaklar. Kabul edilebilir değil.

Ben Libya meselesi hakkında da partiyle çok farklı düşünüyordum. Eski bir denizcilik bakanı olarak Libya ile anlaşmanın önemini biliyorum. Gaziosmanpaşa ilçesinde yaptığım konuşmada eğer bu anlaşmayı imzalamasaydık orası yol geçen hanına dönecekti. Bizim elimiz kolumuz bağlı kalacak ve hiçbir gemimiz orada bulunmayacaktı. Libya konusunu konuşmak için Genel Merkez’den randevu istedim vermediler. Bizi toptan kovmak istiyorlarsa buna sebep aramaya gerek yok." şeklinde konuştu.

"BUNLARIN YATACAK YERİ YOK"

Partiyi bu duruma düşürenlere hakkını helal etmediğini de sözlerine ekleyen Sevigen, "Çünkü parti zarar görüyor. Söylesinler biz hep beraber gidelim. Bu tür ayak oyunlarına, kulislere gerek yok. Partiye kefere diyenlere, küfür edenleri partide görev vereceksiniz. Atatürkçüleri partiden uzaklaştıracaksınız. Her konuda olamasa bile bazı konularda yönetimle ayrı düşünüyorum. Bizim partide farklı düşünceler olduğu için CHP. Yok eğer öyle değilse bizim başka birine bir şey söyleme hakkımız olur mu? Parti zarar görürse bunların yatacak yeri yok. Hakkımı helal etmiyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 59 TÜMÜ
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kendimizi kandırmayalım. Konunun özü şudur. Nasıl ki Geçmişte "ABD ekseninden kayıp Ruslarla işbirliğine yönelen Menderes "örneğinde olduğu gibi, günümüzde de sanatçısıyla (Metin AKPINAR Ruslarla işbirliği yaparsan tehdidi), tv deki hukukçusuyla (AKP hesap vereceksin) laflarıyla benzer bir uygulama başlatılmıştır. Vee ne yazık ki tüm bu barajın kapıları ABD'nin RAND COOPERATION raporu sonrası "emekli askerler dahil" herkes bu koroda ses çıkarmaya vee "abd israil değirmenine su taşımaya" devam etmektedir.
    Cevapla
  • Yurttaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Aman dikkat yanlışlıkla gaz kaçıranı atıyorlar
    Cevapla
  • savas 4 yıl önce Şikayet Et
    Pkknın gücü ülkeyi ele gecirmeye yetmedi. chp li secmenide bu mecraya surukleyerek vatanı parcalmamaya calısıyoralar. Buvatan elden giderse siz rahatmı yasayacağınızı sanıyorsunuz ey cehapeliler.
    Cevapla
  • Mavi Vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    ulan ne iş ! herifin hakkında tek söz söyleyeni partiden ihrac ediyorlar . inönü gibi kendini tek adam ilan etmiş adam . milli şef ! pardon , kraliçenin sadık milli olmayan hizmetkarı demek lazım...herif chp yi aile şirketine çevirmiş. paralar işbankasından, eylemler, provokasyonlar, ihanetler chp den.
    Cevapla
  • ismet 4 yıl önce Şikayet Et
    türk siyasi hayatınin en büýük hatası 12 eylülden sonra parti isimlerinin yasakları kalkmamalıydı chp den gayri ne isim olsa bu kadar zulumkarlıkları en azından hatırlanmazdı bu demokrasi yunan oyunu başkada deyil bize islam hukuku lazim kisasa kısas başkası olmaz her gün cinayet neden ceza az ondan idam şart amerika demokrasinin beşıgiyse idami kaldirsin o zaman kaldırmaz kalksa oradada olaylar artar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR