Cumhurbaşkanlığı'ndan çarpıcı Suriye açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Suriye'deki gelişmeler ve "yeni darbe olacak" söylemleriyle alakalı açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 19.02.2020 09:40 GÜNCELLEME 19.02.2020 11:40 SİYASET
Cumhurbaşkanlığı'ndan çarpıcı Suriye açıklaması
Cumhurbaşkanlığı'ndan çarpıcı Suriye açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin Suriye'nin toprağında gözü yoktur. Askerimiz orada Soçi Mutabakatı çerçevesinde bulunmaktadır. Amacı sivilleri korumak ve siyasi süreci ilerletmektir. Askeri gözlem noktalarımız yerlerinde kalmaya ve görevlerini ifa etmeye devam edecektir" dedi.

 

YENİ DARBE SÖYLEMLERİNE CEVAP

Kalın, "15 Temmuz darbe girişimini canıyla ve kanıyla püskürten bu millet, darbelere asla geçit vermeyecektir. Darbe söylemleri bu ülkenin dikkatini ve enerjisini dağıtmayı , hedeflerinden uzaklaştırmayı amaçlamaktadır. Her an teyakkuz halindeyiz ama darbe heveslilerine prim vermeyiz" ifadelerini kullandı.

 
KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 2
  • furkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir kalkışma daha olursa bu sefer analarından doğduğuna pişman olurlar.Bu sefer hapishanelerde bile beslemeyeceksin kansız vatan hainlerini.
    Cevapla
  • kahramanmaraş. 4 yıl önce Şikayet Et
    Uyan derin uykudan UYAN...... Ey Müslüman alemi. Yeter artık, birlik zamanı, Dinsizlere ve gavurlara hizmet ettiğimiz yeter. Allah rızası için birlik zamanı. UYANINNNNN.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR