Erdoğan S-400'ler için noktayı koydu: Artık bizim malımız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan s-400'ler konusunda noktayı koyarak, "S-400 şu anda artık bizim malımız. Tamamı elimizde. Şu anda tamamı geldi. Nisandan itibaren de artık faal hale gelecek." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.03.2020 14:10 GÜNCELLEME 06.03.2020 14:30 SİYASET
Erdoğan S-400'ler için noktayı koydu: Artık bizim malımız
Erdoğan S-400'ler için noktayı koydu: Artık bizim malımız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Moskova'da  Putin ile yaptığı görüşme sonrası, uçakta, aralarında ÜLKE TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk'ün de olduğu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

S-400 PROJESİ ETKİLENİR Mİ?

 

 

Erdoğan, "Rusya geçmişte hassas konularda verdiği sözleri yerine getirmemiş, taahhütlerini tutmamıştı. Buna benzer bir durum Libya'dan Suriye'ye kadar olan coğrafyada yine Türkiye'nin güvenliğini tehlikeye düşürecek mi? Böyle politikalar sürdürürse Rusya Federasyonu S-400 gibi kritik hayati projeler bundan etkilenir mi?" sorusuna net cevap verdi ve şunları söyledi;

ERDOĞAN NOKTAYI KOYDU: ARTIK BİZİM MALIMIZ

S-400 şu anda artık bizim malımız. Bir taraftan S-400 ile ilgili eğitim çalışmaları vesaire bunlar devam ediyor. S-400'ü büyük oranda teslim almış vaziyetteyiz. Tamamı elimizde. Şu anda tamamı geldi. Nisandan itibaren de artık faal hale gelecek. Ama yine söyleyeyim, dün de söyledim yetkililerine; Amerikalılara "Eğer bize Patriot verirseniz biz sizden de Patriot alırız" dedik.

 

 

YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • 2023 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz HİSAR 'in gücüne güç katmaya devam edelim À, O, U, X, XL' XXL gibi sayısız modelleri yapılıyor inşallah.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    reis afganistana niye gitti Hiç kimse sormuyor bu ziyaret sonrası şehitler geldi dünya bunu izliyor reis inşallah nükleer bombayı da yaptıracak sadece suriye idlib gözüyle bakmayın olaya
    Cevapla
  • Asker 4 yıl önce Şikayet Et
    Erdogan soyledı ve yaptıysa dogrudur helal olsun be reıs !
    Cevapla
  • Henüz Değil 4 yıl önce Şikayet Et
    S-400 bu güne kadar aldığımız en pahalı silah. Rusya S-400 verme karşılığında Kamışlı, Aynelarap, Menbiç M4, M5 ve Idlib'in çoğunu aldı. Korkarım Nisan sonuna kadar S-400 çalışır haline gelene kadar da Idlib'in kalan kısmını alacak ve biz Mayıs'ta bunun farkına varacağız.
    Cevapla
  • A.A.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Hani Bizim Milletimizde söyle bir anlayis varya "Baskasi yapiyorsa, Ben niye yapayim ? gider Satin alirim" iste bu anlayis Bizi hep geri birakti.. Bugünkü durum Devletimizi Mecbur etti S400 veya Patriot almaya, Eger bizde üzerinde calisirsak emin olalimki En iyisini Biz Yapariz.!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR