Bakan Soylu'dan son dakika açıklama: Valilere karantina talimatı

İçişleri Bakanı Soylu, koronavirüse karşı alınan tedbirlerle ilgili son dakika açıklamalar yaptı. 24 ilde karantina uygulandığını hatırlatan Soylu, "Valilerimize bu karantina tedbirinin mümkün olduğunca görüldüğü yerde artırılması talimatını verdim" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.04.2020 21:32 GÜNCELLEME 03.04.2020 21:15 SİYASET
Bakan Soylu'dan son dakika açıklama: Valilere karantina talimatı
Bakan Soylu'dan son dakika açıklama: Valilere karantina talimatı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, koronavirüs önlemleri kapsamında getirilen seyahat kısıtlamasına ilişkin çok önemli açıklamalar yaptı. Soylu'nun açıklamaları şöyle: 

"Bizim vatandaşa mesajımız çok net. Şehirlerden şehirlere gitmeyin. Daha fazla zorlaştıracağız.

 

(Seyahat izin belgesi) Şu ana kadar gelen otobüs ile uçak talebi 100 bin. Bunun hepsine cevaz veremeyiz, vermemiz de imkansız.

24 vilayetimizde karantina tedbiri uyguluyoruz. Valilerimize bu karantina tedbirinin mümkün olduğunca görüldüğü yerde artırılması talimatını verdim.

Bu durumda en kötü söz 'Her şey iyi durumda' demektir. Bu, hepimizi büyük bir gevşekliğe iter ve rehavete iter."

KAYNAK : AA
YORUMLAR 65 TÜMÜ
  • Diyarbakir 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye geneli sokağa çıkma yasağı yapılmalı en az 20 gün bence böyle kotrol altına alına bilir
    Cevapla
  • Isci 3 yıl önce Şikayet Et
    Vakanin ilk ciktiginda karantina başlamaliydi bakin halkimiz bagisikligi zayif herkes hasta ,elin avrupalisi 80 yasinda dipdiri , neden sokağa cikma yasagi gelmiyor !!! Fabrikalar calistikca izalayon ne kadar komik bir kelime ,bakin bu 1 metre mesafe hikâye 400 m2 kapali bir yerde hasta varsa gecmis olsun herkese bulasti izole falan hikaye hersekilde bulasiyor
    Cevapla
  • Er ka 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerekli görüldüğünde uygulamak doğal Karantina yapılan yerdeki vatandaşın yeme içme ilaç vs sorunlarını karşılanmalı bakan bey
    Cevapla
  • Seyfi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir iş insanı sokağa çıkma yasağının getirireceklerinden bahsetmiş, haksız da sayılmaz ama bu vakalar ilk çıkmaya başladığı anda sokağa çıkma yasağı gelse idi, bir ayda bu iş kontrol altına alınabilirdi diye düşünüyorum. Şimdi şehirlerdeki vaka sayıları da açıklandı, bu bazı şehirlerde rahatlamaya sebep vererek virüsün yayılmasını hızlandırabilir, tedbiri elden bırakmayalım.
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    En son istanbula sıkı bir karantina gelecek sanki
    Cevapla
  • Carikan 3 yıl önce Şikayet Et
    Insanlar ölsün diye bekliyorlar artik , bünyesi o kadar kuvvetli avrupalilar öluyor ,bizim insanimizda seker var tansiyon var varda var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR