Saadet Partili başkan Mehmet Önal koronaya yenik düştü!

Saadet Partisi Demirci İlçe Başkanı Mehmet Önal (54) bir süre önce kaldırılarak korona virüs tedavisi gördüğü Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 10.04.2020 16:10 GÜNCELLEME 07.05.2020 21:52 SİYASET
Saadet Partili başkan Mehmet Önal koronaya yenik düştü!
Saadet Partili başkan Mehmet Önal koronaya yenik düştü!

Saadet Partisi Demirci İlçe Başkanı olan 54 yaşındaki Mehmet Önal, 4 gün önce korona virüs (Covid-19) teşhisiyle sevk edilerek tedavi altına alındığı Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesinde bu sabaha karşı yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İlçe Başkanı Önal'ın vefatı hem ilçesinde hem de siyasi camiada üzüntüye neden oldu.

 


Son dakika - Saadet Partisi Demirci İlçe Başkanı Mehmet Önal koronavirüsten hayatını kaybetti.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU DUYURDU

Saadet Partisi Manisa Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayınlayarak, "Manisa/Demirci İlçe Başkanımız Mehmet Önal Bey'in Covid-19 salgını sebebiyle vefat ettiğini büyük bir teessürle öğrendim. Bugüne kadar bu salgında kaybettiğimiz bütün vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, merhum Mehmet Önal'ın ailesine ve camiamıza da başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 65 TÜMÜ
  • Oflularasireti 4 yıl önce Şikayet Et
    Pkk chp hdp islam düşmanları kurtarsın onu simdi işbirliğin hesabını VERCEK ALLAHA CC YE
    Cevapla
  • ilhan 4 yıl önce Şikayet Et
    kimse kendini günaha sokmasın kişi sevdiğiyle beraberdir herkes biliyor parti olarak hep hayinlerin yanın da oldular ama biz hesap soramayız allah cc herşeyin en iyisini bilendir rahmetide azabıda sonsuzdur.
    Cevapla
  • Veysel özer 4 yıl önce Şikayet Et
    Kişi sevdigi ile beraberdir. Sevdiklerinile birlikde olacak
    Cevapla
  • akpartili 4 yıl önce Şikayet Et
    Ayıptır yaptığınız yorumlar bir müslümana yakışmıyor. Mehmet Önal hemşerimdir, keşki hayattayken onu tanısanız onun ne kadar iyi ne kadar dürüst bir siyasetci, esnaf, güleryüzlü bir insan olduğunu görseydiniz. bu bir siyasi kavga değil, müslümanlığınızdan utanın.
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ak partili olmayan ak partili ,rahmetliye bir sözüm yok,artık varsa hesabını Allaha verecek. Ama saadetlilerin yaptığı yakışıyor mu acaba. Bizim burada bir aile var bayağı zenginler . Kendileri Saadetli olurlar , inşaat malzemeleri satıyorlar. Öğrenci yurtları da var ,kalan öğrencileri devamlı sohbetlerle işliyorlar ve Tayip Erdoğana kafir dedirtiyorlar . Peki bu yakışıyor mu bir Müslümana.
    Cevapla
  • Veysel özer 4 yıl önce Şikayet Et
    Kişi sevdigi ile beraberdir. Acaba kimleri seviyor kimden nefret ediyordu
    Cevapla
  • Sahipkıran 4 yıl önce Şikayet Et
    O utanmış mı da devlet aleyhine bölücülere ve din düşmanlarına destek çıktı... Şimdi sen burada milletinin müslümanlığına laf ediyorsun... Sen ve senin zihniyetin utansın. Artık Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı ve kıskançlığından ne yapacağınızı şaşırdınız. Hadi destek çıktıklarınınız fıtratlarının gereğinin yapıyor, ya siz?
    Cevapla
  • Yüksel ERZİNCAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Millet ittifakı bir neferini kaybetmiş.
    Cevapla
  • Turkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    Yoksa illet itifakive chp pkk hep şeytan üçgeni ALLAH PEYGAMBER KURAN DUSMAN BU kafirler topluluğu na yardim edenler bir neferin kaybettirdi hesap sırası korona sadece aracı oldu Simdi işbirlikçi saadetin neferi illet ittifakının neferi ALLAH C.C HESAP VERCEK SEN NE BUYUKSUN RABBIM MUSLUMANA IHANET EDENLERIN HESABINI SUPESIZ SORACAKSIN SUKURLE R SANA OLSUN RABBIM ALLAH
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR