BTP Genel Başkanı Haydar Baş yoğun bakıma alındı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Lütfullah Önder, koronavirüse yakalanan Genel Başkanları Haydar Baş'ın 4 gündür tedavi altına tutulduğu hastanede bugün yoğun bakıma alındığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.04.2020 15:00 GÜNCELLEME 13.04.2020 15:00 SİYASET
BTP Genel Başkanı Haydar Baş yoğun bakıma alındı
BTP Genel Başkanı Haydar Baş yoğun bakıma alındı

Akçaabat ilçesine bağlı Sarıtaş Mahallesi, koronavirüs vakaları nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla karantinaya alındı.

 

Salgın yüzünden bir süredir memleketi Trabzon'da, Sarıtaş Mahallesi'ndeki evinde bulunan BTP Genel Başkanı Haydar Baş ve ailesinden 8 kişinin 'Covid-19' testlerinin pozitif çıktığı belirtildi. Baş ve ailesinin, koronavirüs nedeniyle Akçaabat'taki özel hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. 

HAYDAR BAŞ YOĞUN BAKIMA ALINDI

BTP'li Önder, yaptığı yazılı açıklamada, partisinin Genel Başkanı Haydar'ın Baş'ın koronavirüse yakalanması sonucu 4 gündür Trabzon'da özel hastanede tedavi altında bulunduğunu bildirdi. Önder, şunları kaydetti:

"Bugün itibariyle solunum desteğine ihtiyaç duyması nedeniyle yoğun bakıma alınmıştır. Ömrü mücadele ile geçen Sayın Genel Başkanımızın koronavirüs ile olan mücadeleyi de en kısa sürede kazanıp sağlığına kavuşacağına inancımız tamdır. Sayın Genel Başkanımıza geçmiş dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz. Sayın Genel başkanımız ile birlikte ailesine, teşkilat mensuplarımıza, tüm sevenlerine ve yüce Türk milletine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."

YORUMLAR 76 TÜMÜ
  • Helal etmiyorum. 3 yıl önce Şikayet Et
    Haydar başa ait Meltem medya gurupta 15 sene gece gündüz demeden çalıştım. Hiçbir tazminatımı almadan aleyhime olacak bir iş hukuku maddesinden benim işime son verdiler.. Ve benim tazminatı ve hakkını alamayan yüzlerce çalışanlar var. H.Baş ve Camiası şunu bilsin ki... Rabbim herşeyin en iyisini bilendir, görendir, duyandır. Bizler ona iman ettik inandık. illakin bizimde bir allahımız var. H. Baş ve Camiası zannettilerki babizlerciziz, zayıfız. Ama hesapların üstünde de bir hesap var. Rabbülalemin herşeyi gören ve bilendir amenna ve saddakna. H.baş ve camiasına yetim ve öksüz hakkımızı helal etmiyoruz ve mahşerde tek tek hesaplaşacağız inş.
    Cevapla
  • AHMET duman 3 yıl önce Şikayet Et
    herkes gibi o da yaptıklarının, yapması gerektiği halde yapmadıklarının hesabını verecek. onun için herşey bitti.
    Cevapla
  • eray akalın 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz önce şiiliğin kelime manası nedir,onu öğrenin....Daha kelime manasını bilmedikleriniz hakkında bile neler yazmışınız.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    neymiş kelime mânâsı,merak ettim şimdi.. yine neler uydurdunuz
    Cevapla
  • sadık 3 yıl önce Şikayet Et
    Neymiş söyle bakalım.
    Cevapla
  • Aki 3 yıl önce Şikayet Et
    Ömrü nerde kiminle mücadele de geçmiş,
    Cevapla
  • Ferhat 3 yıl önce Şikayet Et
    söyleyeceklerimi Allah biliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR