Son dakika: Haydar Baş hayatını kaybetti!

İHA'nın geçtiği son dakika haberine göre, BTP Genel Başkanı Haydar Baş, Trabzon’da koronavirüsten hayatını kaybetti

ABONE OL
GİRİŞ 14.04.2020 10:04 GÜNCELLEME 14.04.2020 10:55 SİYASET
Son dakika: Haydar Baş hayatını kaybetti!
Son dakika: Haydar Baş hayatını kaybetti!

SON DAKİKA: Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş (73), 4 gündür Trabzon'da 'Covid-19' teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

 

BTP Genel Başkanı Haydar Baş, memleketi Trabzon'da, ailesinden 8 kişi ile 'Covid-19' testleri pozitif çıkınca hastanede corona virüs tedavisine alındı.

DÜN YOĞUN BAKIMA ALINMIŞTI

Akçaabat ilçesindeki özel hastanede 4 gündür tedavi gören Baş, solunum desteğine ihtiyaç duyunca dün yoğun bakım servisine alındı.

BUGÜN HAYATINI KAYBETTİ

Haydar Baş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen bugün yaşamını yitirdi. Haydar Baş ve ailesinin oturduğu Akçaabat'a bağlı Sarıtaş Mahallesi, corona virüs tedbirleri kapsamında karantinaya alınmıştı.

 

 

CENAZESİ BUGÜN

Haydar Baş’ın cenazesi Trabzon Büyükşehir Belediyesi cenaze ekipleri tarafından alınarak aile kabristanlığına defnedilmek üzere Akçaabat ilçesine götürüldü. Cenazesi bugün ilçenin Sarıtaş mahallesinde öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığına defnedilecek

HAYDAR BAŞ KİMDİR?

28 Ocak 1947 Trabzon doğumlu Haydar Baş, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) kurucusu ve mevcut genel başkanı. İlk, orta ve lise öğrenimini Trabzon'da tamamlayan Haydar Baş, Kayseri'deki Erciyes Üniversitesi'ne bağlı Yüksek İslam Enstitüsü'nden mezun olmuştur. 

Dokuz yıldır Bakü Devlet Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışan Sayın Baş, halen Doğu Dilleri ve Edebiyatlarını Araştırma Fakültesi, Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde vazifesini sürdürmekteydi.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 258 TÜMÜ
  • TURKIYEM 4 yıl önce Şikayet Et
    Haydar Baş çiçeği tanımam Bilmem fakat televizyonlarda bazen görürüm ben arkadaşlar Haydar başı tiyatro sanatçısına benzetiyorum giremiyorum siz Tabii değişik yorumlar yazmışsınız ama bu adam müslümanlara ve İslam'a çok zarar vermiştir Ben bunu bilirim şimdi hesap zamanı Müslümanları bırakıp kâfirlere beraberdi şimdi hesap zamanı indikten sonra daha sağlıklı n büyük kuşatan sonsuz rahmet sahibi Kudret sahibi Allah'a hesap verecek İyiki ölüm var la galibe illallah
    Cevapla
  • Ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış bilmiyorsam şia taraftarı bir ilahiyatçıydı. Kişi sevdiği ile beraberdir.
    Cevapla
  • Molla 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir garip Adem'e cevap olarak yazıyorum oğlum Adem Anladığım kadarıyla sen dinden habersin Allah insanların kalplerini bilir diyorsun öyle bir ifade kullandı şimdi bu Haydarpaşa Allah rahmet eylesin de diyorsun yine bu adamın İslâm düşmanları ile beraber olduğunu sarhoşlara Müslüman dediğini ömrünü Kur'an'a düşmanlık yapanları Müslüman dediğini Müslüman kardeşlerine cephe aldığını bilmiyor musun Cihan padişahı Fatih Sultan Mehmet'e Hristiyan diyor ömrünü İslam düşmanlığı ile geçirmiş bir adama da Peygamber soyundan geldi diyor fız diyor var mı böyle Oğlum ben sana söyleyeyim kimi İslam'a ve Kur'an'a düşman olursa cehennemliktir
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin.inşallah yeri cennet olsun.
    Cevapla
  • Ömer yıldız 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsan oğlu yaşarken yaptıklarıyla haşrolur eh artık neyaptınsa elinle oda gider seninle sorgularda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR