Kemal Kılıçdaroğlu'nun yalanlarla dolu utanç tablosu!

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanlığı döneminde sayısız iftiraya imza attı: Ermeni destekçisi Cem Özdemir'le tokalaşıp sonra 'muhatap olmadım' dedi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde altın klozetler olduğunu iddia edip, 'gel gez, kendi gözlerinle gör' resti gelince suspus oldu, 2009'daki yasayı unutup, 'şehit çocukları askere alınıyor' dedi, gerçek ortaya çıkınca hiçbir cevap veremedi...

ABONE OL
GİRİŞ 16.04.2020 13:45 GÜNCELLEME 16.04.2020 13:51 SİYASET
Kemal Kılıçdaroğlu'nun yalanlarla dolu utanç tablosu!
Kemal Kılıçdaroğlu'nun yalanlarla dolu utanç tablosu!

Deniz Baykal'ın CHP Genel Başkanlığından istifa etmesinin ardından gazetecilerin 'Aday olacak mısınız' sorusuna 'Hayır' cevabı verdiği halde ertesi gün aday olan ve seçilen Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkanlık süresince sayısız yalan açıklamaya imza attı. Onlardan bazılarını derledik: 

 

 

"ŞEHİT ÇOCUKLARI ASKERLİK YAPACAK" DEDİ

PKK'ya karşı mücadele eden şehitlerin çocukları ve kardeşleri askerlik hizmetinden muaf tutulmasına rağmen Kılıçdaroğlu, “15 Temmuz şehitlerinin kardeşleri ve çocukları arzu ederlerse askerlik yapmayacaklar. Ama PKK’ya karşı mücadele edenlerinki yapacaklar. Bu, şehitler arasında ayrımcılıktır” demişti. 

 

 

ERMENİ DESTEKÇİSİ CEM ÖZDEMİR'LE TOKALAŞTI, SONRA İNKAR ETTİ

Sözde Ermeni soykırımına destek veren Türk köneli Alman siyasetçi Cem Özdemir'le tokalaşmasını inkar eden Kılıçdaroğlu, Berlin'deki görüşmeden fotoğraflar yayınlanmasına rağmen, "Kendisiyle hiç muhatap olmadım" da diyebilmişti.

BERAT ALBAYRAK'A "İSRAİL'E PAZARLIĞA GİTTİ" İFTİRASI ATTI

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Netanyahu ile pazarlık yapmak için İsrail'e gittiğini süren Kılıçdaroğlu, Albayrak'ın hayatında bir defa bile İsrail'e gitmediği belgelenince susmayı tercih etmişti.

"ERBAŞ ŞEHİT YAKINLARINA GİTMEDİ" DEDİ, FOTOĞRAFLAR GELİNCE SUSTU

Kılıçdaroğlu, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'la ilgili de iftira atmıştı. Erbaş'ın göreve geldikten sonra şehit yakınları ve gazileri ziyarete gitmediğini iddi aetmiş, önüne onlarca fotoğraf konunca da yine susmayı tercih etmişti.

Kılıçdaroğlu'nun hastalığının tedavisi yok

"ERDOĞAN FİLİSTİN'LE İLGİLİ TEK KELİME ETMEDİ" YALANI

Kılıçdaroğlu'nun iftiraları bunlarla sınırlı değil. Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, "Tüm dünya arkasını dönse bile, Türkiye olarak biz mazlum Filistinlilerin yanında yer almaya, ilk kıblemiz Kudüs’ün tarihi ve hukuki statüsüne sahip çıkmaya devam edeceğiz" demesine rağmen, Erdoğan için, "BM'de Filistin'le ilgili tek kelime etmedi" demişti.

ALTIN KLOZET YALANI

Kılıçdaroğlu, hiç gitmediği Cumhurbaşkanlığı Külleyesi'nde "altın klozetlerin olduğunu" iddia edecek kadar ileri gitti. Kendisine "Gel bütün tuvaletleri gez. Bakalım bir tane altın kaplama klozet bulabilecek misin" resti çekilince ise sessizliğe gömüldü.

"ERDOĞAN TERÖRLE İLGİLİ KONUŞMADI" DEDİ AMA GERÇEK ÇOK FARKLI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 19 Kasım 2019’daki grup toplantısında ABD ziyaretini gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trump ile görüşmesi sırasında YPG/PKK terör örgütüne karşı söz söylemediğini iddia etti. Erdoğan ise Trump ile basın toplantısı sırasında, “Bizim Kürtlerle sorunumuz yok. Bizim sorunumuz terör örgütü PKK’nın uzantısı YPG’yle. Çünkü teröristin ırkı, milleti, dini, vatanı olmaz terörist teröristtir. Eğer mücadeleyi vermezseniz bedelini yarın çok ağır ödersiniz.” ifadelerini kullanarak ABD’yi uyarmıştı. 

RAHMİ TURAN'IN ASILSIZ İDDİASINA SAHİP ÇIKTI

Gazeteci Rahmi Turan, ‘CHP’li bir ismin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP’nin genel başkanlığı için Külliye’de bir görüşme gerçekleştirdiği’ iddiasında bulundu bu ismi Kemal Kılıçdaroğlu’na da doğrulattığını söyledi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu ise iddialarla ilgili, "Ben şaşırmadım efendim. Doğrudur... CHP'yi nasıl dağıtırız diye çalışan ekipleri var. Arkadaşlarıma, partililere söyledim. Adamlar tutuldu, paralar verildi. Biz bunu gayet iyi biliyoruz. Akıl var, mantık var. Başka işin mi gücün mü yok? Erdoğan, CHP'yi dağıtmak için elinden geleni yapıyor. Devletin en kilit noktasındaki isimleri devreye soktuğunu biliyorum. Okuduğumda 'doğrudur' dedim. İsim vermek istemiyorum" dedi. İddianın tamamen asılsız olduğu ve Beştepe’ye gittiği iddia edilen Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı ile görüşme gerçekleşmediği kısa sürede ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu

ÖNCE "ERDOĞAN İZLEDİ" DEDİ, SONRA UNUTTUĞUNU SÖYLEDİ

28 Nisan 2016’da bir televizyon kanalında Deniz Baykal kasedi hakkında "Erdoğan'ın kaseti izlediğini gördüm. Kendisine o kaseti izletenler Erdoğan'ı kayıt altına alıyor" dedi. 27 Mayıs'ta avukatı aracılığıyla savcılığa gönderdiği dilekçede; videonun kim tarafından ve ne zaman izlettirildiğini hatırlamadığını söyledi.

3 YILDIR AÇIKLAMASI BEKLENİYOR!

6 Kasım 2016’da olağanüstü toplanan MYK'da "ByLock kullanan 4 bakanı ve 60'a yakın vekili açıklayacağız, dokunulmazlıklarının kaldırılmasını talep edeceğiz" dedi. Geçen 3 Nisan'da "AKP içinde 120-180 civarında ByLock'çu milletvekili var, açıklasınlar" diye konuştu. Aradan 3 yıl geçti açıklayamadı.

"TANKIN ÖNÜNE İLK BEN ÇIKACAĞIM" DEDİ, 15 TEMMUZ'DA KAÇTI

3 Eylül 2010'da "Kim darbe girişimi yaparsa o tankın önüne ilk ben çıkacağım" dedi. 15 Temmuz darbe girişiminde Atatürk Havalimanı'ndaydı. Korumalarının darbecilerle görüşmesinin ardından tanklar çekildi ve Atatürk Havalimanı VIP bölümünden Bakırköy Belediye Başkanı'nın evine geçti. Kılıçdaroğlu'nun, darbe girişimini televizyondan kahve içerken izlediğine yönelik fotoğraflar basına yansıdı. 15 Nisan 2016’da "Siz 15 Temmuz gecesi tankın önüne neden çıkmadınız? Daha önce böyle bir demeciniz olmuştu" sorusuna "İyi de tank getirselerdi, nerede tank?" cevabını verdi.

"ÇÖP TOPLUYOR" DEDİĞİ KADIN: DAVA AÇACAĞIM

Şubat 2019’da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir kadının güya çöp konteynırından yiyecek topladığını gösteren bir fotoğrafı grup toplantısında göstermişti. Kılıçdaroğlu'nun çöp topluyor dediği o kadın ortaya çıktı, "Benim maddi durumum iyi. Ben sokak hayvanları için yiyecek topluyorum. Kılıçdaroğlu niye bana sormadı. Dava açacağım" dedi.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 140 TÜMÜ
  • Dagi 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya bi kalemi maharetli biri çıksada Kılıçdaroğlu nün bu yalanlarını kitap haline getirse eminim best seller olur
    Cevapla
  • İsminiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayn ya
    Cevapla
  • temel 3 yıl önce Şikayet Et
    turkiye de halkin yuz de 40 bol bol yalani sever ustelik de ayni yalana durmadan inanir bøyle bir halk var kisaca adam malini iyi biliyor
    Cevapla
  • ceren 3 yıl önce Şikayet Et
    hayatı yalan yalan ağzına yuva yapmış yalandaroğlunun
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu zihniyet sadece ileri geri yalan dolan laf üretir.
    Cevapla
  • bumbum 3 yıl önce Şikayet Et
    Kilicdaroglu sectirmek icin ceketini koysa bu piskopat CHPKK secmeni yinede bu cekete oy verir. Inad, hainlik, seytanlik bunlarin icine islemis ve disina vuruyor. Baskalrina ne ile sucluyorlarsa kendiler kat kat fazlasini isliyorlar. Önce insan aynaya bakar. Yalanci sahtekar, iftiraci, fitneci.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR