AK Parti Sözcüsü sert Kılıçdaroğlu açıklaması!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından gündeme ilişkin son dakika açıklamalarında bulundu. Çelik, "Türkiye, Koronavirüs ile etkili bir mücadele yürütüyor. Hükümetimiz dinamik bir karar mekanizmasıyla hareket ediyor; tüm kurum ve kuruluşlarıyla etkili, çok boyutlu ve etkin bir mücadele yürütüyor" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.04.2020 18:05 GÜNCELLEME 16.04.2020 19:04 SİYASET
AK Parti Sözcüsü sert Kılıçdaroğlu açıklaması!
AK Parti Sözcüsü sert Kılıçdaroğlu açıklaması!

Son dakika haberi... AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;

 

 

Sahadaki kahramanlarımız ev ev vatandaşımızın yanında olmaya gayret ederken, vatandaşlarımız arasında ayrımcılık yapıldığını iddia eden veya vatandaşımızın zarar görmesi için kasıtlı politikalar uygulandığına dair yalan haber yapanlara tedbir alınmasından daha doğal birşey yok.

Tüm devlet kurumları vatandaşımızın aleyhine faaliyet yürüten tüm karaborsalara karşı tedbir almalıdır. Temel hakların korunması da, özgürlüklerin korunması da böyle mümkündür.

 

 

Türkiye, Koronavirüs ile etkili bir mücadele yürütüyor. Hükümetimiz dinamik bir karar mekanizmasıyla hareket ediyor; tüm kurum ve kuruluşlarıyla etkili, çok boyutlu ve etkin bir mücadele yürütüyor.

Husumet ve yalan yayan haberlere karşı tedbir alan RTÜK’ü sayın Kılıçdaroğlu eleştirmiş. Vatandaşlar arasında ayrımcılık yapıldığı ya da devletin vatandaşın zarar göreceği politikalara imza attığı şeklindeki karaborsa oluşturma faaliyeti ile mücadele edilmesin mi?

Demokrasinin temelinde basın özgürlüğü var. Olmazsa olmazdır bu. Husumet oluşturma ve karaborsa faaliyeti ise basın özgürlüğüne de, vatandaşlarımızın haklarına aykırıdır. Sn Kılıçdaroğlu esas bu yalan haber karaborsasına birşeyler söylemelidir. Vatandaşımızın yanında olmalıdır.

Küresel bir afetle mücadele ederken sorumlulukla hareket eden, devlet kurumlarının yoğun gayretine ve vatandaşlarımız arasındaki dayanışmanın sağlamlaşmasına vurgu yapan yaklaşımlar görmek görmek bu siyasilerden. Tam tersi husumet üreten söylemlere suskun kalınıyor.

Temel gıda maddeleri ve sağlık hizmeti konusunda karaborsa oluşturmaya çalışanlarla mücadele nasıl gerekliyse, husumet ve yalan odaklı haber yayma karaborsasına karşı da gerekli tedbirler alınmalıdır. Sn Kılıçdaroğlu eleştirilerini bu adreslere yöneltmelidir.

YORUMLAR 5
  • Serdengeçti 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz Kılıçdaroğlu nun ne zaman dürüst ve namuslu vatanını sevenlerin yanında olduğunu gordünüzki. yalancı yalancoyi elbette koruyup kollayacak bunda şaşıracak ne varki.
    Cevapla
  • seref 14 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu azinlik tipleri,dedelerinin geldigi yere göndereceksin.!!!! Bak iste hic rahat durmuyorlar.!!!
    Cevapla
  • Emekli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu tipler kıyamete kadar var olacak. Bize düşen bu tiplere aldırış etmeden yolumuza devam etmek.
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalancı yalancıyı kollar, zira sıra kendisine gelecek diye korkar.
    Cevapla
  • Hasan h 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalancı koronun sefinin kılıçtaroglu olduğunu bu millet iyi biliyor Allah bunlara fırsat vermesin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR