CHP'den Fahrettin Altun'un hanesine çirkin taciz! Başkan kaçarken yakalandı

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, yanına iki partiliyi daha alıp Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflamak isterken polislere yakalandı. Polislerin uyarısını dikkate almayıp olay yerinden kaçan Özçağdaş, koruma polislerine "yine geleceğim" diye meydan okudu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.04.2020 01:09 GÜNCELLEME 22.04.2020 11:52 SİYASET
CHP'den Fahrettin Altun'un hanesine çirkin taciz! Başkan kaçarken yakalandı
CHP'den Fahrettin Altun'un hanesine çirkin taciz! Başkan kaçarken yakalandı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un eviyle ilgili asılsız iddiaların ardından CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, yanına iki partiliyi daha alıp Altun'un evinin önüne gitti. Cep telefonunu çıkarıp 'koruma altındaki' evin fotoğraflarını çekmeye çalışan Özçağdaş'a koruma polisleri müdahale etti. Ardından Özçağdaş, polislerin "bekleyin" uyarısına rağmen "Ben CHP Üsküdar İlçe Başkanıyım, tekrar gelip fotoğraf çekeceğim" diye meydan okuyarak olay yerinden kaçtı.

 

 

İLETİŞİM BAŞKANI'NIN KORUMALI EVİNİN ÖNÜNE GİDİP FOTOĞRAF ÇEKTİ

CHP Üsküdar İlçe Başkanı'nın skandal fotoğrafçılık aşkıyla ilgili olay bugün saat 12.50 sıralarında meydana geldi. İletişim Başkanı Altun'un Üsküdar'daki 'daimi koruma' altındaki konutunun önünde yaşandı. Altun'un evinin önüne Ford Kuga marka bir araçla giden Suat Özçağdaş, cep telefonunu çıkarıp evin fotoğraflarını çekmeye başladı. 

 

 

POLİSLER: BURASI KORUMALI KONUT FOTOĞRAF ÇEKEMEZSİNİZ

3 kişinin Fahrettin Altun'un evinin önünde araçtan inip fotoğraf çektiklerini gören koruma polisleri duruma müdahale etti. Polisler, şahısların yanına giderek "bu ikamet ve konut sahibi kişi daimi korunma altında, fotoğraflama yapmak yasak ve izne bağlı" uyarısı yaptı. 

'TEKRAR GELECEĞİM' DİYEREK POLİSLERDEN KAÇTI

Polislerin uyarısı üzerine cep telefonu ile fotoğraf çekmeye çalışan CHP İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, "CHP Üsküdar İlçe Başkanı olduğunu, daha sonraki günlerde tekrar gelerek fotoğraflama yapacaklarını" söyleyerek evin önünden uzaklaşmak istedi. Koruma polislerinin "bekle" uyarısını dinlemeden de olay yerinden kaçtı. 

İşte olay anıyla ilgili tutanak; 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "CHP ilçe başkanı görevini yaparak ve partisinin talimatıyla inşaatın yasak olduğu arsayı kontrol etmek için gitmiştir yine gidecektir. Saklayacak bir şeyleri olanlar panik yaparlar Sakin olun beyler" şeklinde açıklama yaparak CHP Üsküdar İlçe Başkanı Özçağdaş'ı kendisinin bu iş için görevlendirdiğini itiraf etti.

YORUMLAR 143 TÜMÜ
  • Salih 3 yıl önce Şikayet Et
    Artık bu terörize faaliyeti yapanların ceza almalarını millet olarak bekliyoruz.
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP işin gücün dalavere. Aklınız hiç düzgün işlere çalışmıyo. Allah size fırsat vermesin. Soyup soğana çevirirsiniz.
    Cevapla
  • Bekir SAĞLAM 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP artık bu milletin partisi olmaktan çıkıp illegal bir yapı halini almaya başlamıştır. Buna acilen dur denilmesi gerekiyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    mahalle yanarken oynak saçını tararmış bu kanıbozuk zihniyet Çankaya köşkünü Atatürk öldükten sonra miras diye devlete satmış gitmiş İşbankasına çökmüş trilyonlar yiyorlar kimse sorabiliyormu bu banka kimin cebine çalışıyor neden bunlar konuşulamıyor
    Cevapla
  • ....... 3 yıl önce Şikayet Et
    Cehalet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR