Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan mesajında, "TBMM'nin kuruluşunun 100. yılını, Türkiye'nin ve dünyanın tüm çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.04.2020 10:43 GÜNCELLEME 23.04.2020 11:36 SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

 

 

Erdoğan mesajında şu ifadeleri kullandı: 

"Hayatta bir çocuğun gülümsemesinden daha büyük bir mutluluk, bir çocuğun kalbinden daha geniş bir umman yoktur. Savaşların, çatışmaların, açlık ve kıtlıkların ufkumuzu karardığı bir dönemde dünyayı güzelleştiren yegane şey siz çocukların tebessümüdür.

 

 

Sizler bizim geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın umudusunuz. Siz çocuklar daha huzurlu, daha neşeli, daha adaletli, daha güzel bir rüyanın müjdecisi durumundasınız. Çünkü çocuk olmak, coşkulu olmak, dünyaya hep saf, temiz, duru gözlerle bakmak ve yarına o heyecanla yürümek demektir.

Çocuk olmak yüreğindeki sınırsız, hesapsız seviye sıkı sıkıya sarılmak demektir. İnşallah sizler yarın birer sanatçı, politikacı, bilim adamı, öğretmen, mühendis, hukukçu, iş adamı veya başka konumlarda olacaksınız. İşte o zaman geriye kalan eksiklikleri giderecek, sizlerden sonra gelecek nesiller için daha adaletli, daha güzel bir dünyayı siz kuracaksınız.

23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı tebrik ediyor, 23 Nisan'ı armağan eden Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını bir kez daha şükranla yad ediyorum. Ailenizle, öğretmenlerinizle, arkadaşlarınızla birlikte sizlere nice güzel bayramlar diliyorum."

YORUMLAR 2
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    tv de gördüğümüz kadarıyla Avcılar/istanbul da çocuklar evin önünde de olsa komşu çocuklar bir araya gelmişler,virüsü yayacaklar.TRT den yayın yapılırken dahi hal böyle skandal bir hal.Bayram çoskusunun balkonlardan ailece yapılması yeterli.Ramazanda camide teravih kılacak mıyız?...Bu durumda sormadan edemiyoruz. çifte standart bakış açısına dikkat çekmek için..
    Cevapla
  • Salih 3 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizin geleceğini sağlıksız bir nesil oluşmasına sebep olan GDO'lu tarım ve hayvan üretiminin sonlandırılmasını millet olarak istiyoruz neden dikkate alınmıyor. Tüm ürünlerde mısır şurubu denen illet neden kullandırılıyor. Milletimizin geleceği sağlıklı yaşaması önemli değil mi yıllardır bekliyoruz neden önlemler alınmıyor kim engelliyor açıklansın.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR