İmamoğlu salgın zamanında sağlık ocağını sattı!

Fuar alanlarını gösterip "Hastane yaptık" diye yalan söyleyen, dünyanın örnek gösterdiği Türkiye'nin sağlık sistemine iftiralar atan CHP zihniyetinin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, salgın zamanında sağlık ocağını satarak skandala imza attı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.04.2020 09:26 GÜNCELLEME 24.04.2020 09:48 SİYASET
İmamoğlu salgın zamanında sağlık ocağını sattı!
İmamoğlu salgın zamanında sağlık ocağını sattı!

Bütün dünyanın salgınla mücadele etmek için sağlık merkezlerinin saysını arttırmaya çabaladığı böyle bir dönemde, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin 5 yıldır çalışan Ziya Gökalp Aile Sağlık Ocağı Merkezini sattığı ortaya çıktı. Türkiye’yi aşağılamak için mukayese ettikleri Uganda’da bile örneği görülmemiş olan salgın zamanı sağlık merkezini satma skandalı, geleneksel CHP skandallarını bile geride bıraktı. “Temel atmamama” töreniyle siyaset tarihine geçen Ekrem İmamoğlu’nun salgın sırasında toplu taşımayı aksatması hafızalardaki yerini korurken bu kez sağlık ocağı satarak salgınla mücadeleye zarar verdi.

 

 

SAĞLIK OCAĞINA İHTARNAME GELDİ

2010 Yılının Ağustos ayında İBB KİPTAŞ ile imzalanan protokol üzerinden Başakşehir İlçe Belediyesi tarafından yapılıp hizmete hazır halde İstanbul İl Sağlık Müdürlüğe teslim edilen Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi uzun yıllardır vatandaşa hizmet veriyordu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi KİPTAŞ ULAŞIM A.Ş. tarafından, Azaklıoğlu Necati Bay Kültür ve Sosyal Yardım Vakfına satılan Sağlık Ocağının boşaltılması için ihtar verildi.

 

 

Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi Doktorları, Dr. Semra Taşoğlu, Dr. Melek Eker Cepli, Dr. Lale Sezen Pehlivan, Dr. Sabahat Arabacı ve Dr. Adem Kılıçtutan’a Sağlık Ocağının artık kullanımdan men edildiğini, sağlık ocağının arsadan kaldırılarak boşaltılması gerektiğini bildiren ihtarname gönderildiği öğrenildi. Gönderilen ihtarnamede ayrıca, satın alan vakıf tarafından, Ziya Gökalp Aile Sağlı Merkezi’nden, satın alma tarihinden itibaren boşaltılıp teslim edilene kadar geçen her ay için 6.000 TL ecrimisil bedeli talep edildiği görüldü.

KAYNAK : DİRİLİŞ POSTASI
YORUMLAR 96 TÜMÜ
  • Türkmen Başı... 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha ne istiyorsunuz ki, adam her şeyin güzel olacağını boşuna mı demişti. İşte oluyor.
    Cevapla
  • Kim ki 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ibb başkanına ilk başlarda fazla gaz verdiler buda kendini seçilmiş neo ( matrix filmi) sandı. Herkesten poh poh bekledi lâkin gerçek yüzü ortaya çıkınca ve herkes bunla dalga geçince bunun devreler yandı. Ya işte böyle. Bu üst akıl kullandığı her kişi ve güruhu özel seçilmiş olduklarını sandırır. Fetö cülerde kendini seçilmiş sanar. bunlar kendilerini üstün görürler lâkin gerçekte beş para etmez kişilerdir. Üst akıl kullandığı kişi ve güruhları fazla şişirir. Bu ibb başkanı hakkında kitap yazdılar şişire şişire bir hâl oldular lâkin eldeki malzeme bir işe yaramaz.
    Cevapla
  • Ayhan aymaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Temel atmama töreni gibi bir düşünce üretebilen ve bundan gurur duyanların yapabileceklerini hayal bile edemezsiniz. Daha bekleyin ve görün adamı Yunan gazeteleri fetih olarak vermişti. Bunların agababalari da venizelosa vercegini vermişti. Daha bekleyin yeni fikirler ve yeni icraatları...
    Cevapla
  • ismet 61 3 yıl önce Şikayet Et
    düşümeye gerek yok hainler cok
    Cevapla
  • Mantık 3 yıl önce Şikayet Et
    Dilimde çok şey varda burası uygun değil ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR