Meral Akşener'in “HDP, PKK’nın uzantısıdır” sözü gündem oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katıldığı bir televizyon programında sarfettiği “HDP, PKK’nın uzantısıdır” sözleri viral olurken konuyla ilgili Ahmet Hakan'dan çarpıcı bir yorum geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.04.2020 13:29 GÜNCELLEME 25.04.2020 13:33 SİYASET
Meral Akşener'in  “HDP, PKK’nın uzantısıdır” sözü gündem oldu
Meral Akşener'in “HDP, PKK’nın uzantısıdır” sözü gündem oldu

Meral Akşener'in bu sözlerinin ardından gündeme gelmesinin nedeni ile ilgili Hürriyet yazarı Ahmet Hakan köşe yazısında önemli noktalara değindi.

 

 

İşte o yazı...

AKŞENER’İN O SÖZÜ NEDEN GÜNDEM OLDU?

MERAL Akşener, çıktığı bir televizyon programında “HDP, PKK’nın uzantısıdır” demiş. Dün bayağı bir gündem oldu bu açıklama. Aslında Akşener’in içinde yer aldığı siyaset dünyası açısından hiç de gündem olmaması gereken bir söz bu.

 

 

Peki niye gündem oldu?

Galiba şundan:

Meral Akşener, epey bir süredir böyle bir sözü bu netlikte pek ifade etmiyordu. Etse de çok az ediyordu. Vurgulamıyordu. Altını çizmiyordu. Bu sözün gerekleriyle yüzleşmiyordu, hesaplaşmıyordu.

YORUMLAR 279 TÜMÜ
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu memlekette Delikanlı mı kalmadı ki sana oy verelim meral. Bizim delikanlıya ihtiyacımız var oda başımızda ELHAMDÜLİLLAH.
    Cevapla
  • devriye 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadın bir numaralı takiyeci bizde yedik..
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü arkadan arkaya iş pişirdiler şimdi kendini temize çekmeye çalışıyor oylar düşüşte
    Cevapla
  • Zfr 3 yıl önce Şikayet Et
    Noldu meral chp li hdp li belediyeler sana söz verdiği vaad lerini tutmadılar mı. Bu kuyruk acısının sebebi ne açıkla da bilelim. Yoksa bir yıl sonrasını göremeyen bir aciz misin.
    Cevapla
  • İrfan Yıldız 3 yıl önce Şikayet Et
    Batan gemiyi ilk terkedişler başladı. İmanoğlu balonu patlaması bir yıl sürmedi. Cila döküldü. Kışın ortasında hıyar yiyemiyoruz diye 17 yıllık hizmeti sattılar. Şimdi oy anam oy. Nerde hizmet. Kurudu belediyelerin kasası. Bereket besmeleli kimselere iner. Herkese değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR