Büyük skandalla ilgili Erdoğan'dan çok sert açıklama: Siyasi kokuşmuşluk...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş'ın İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evini görüntülemesi skandalı ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2020 19:33 GÜNCELLEME 27.04.2020 20:01 SİYASET
Büyük skandalla ilgili Erdoğan'dan çok sert açıklama: Siyasi kokuşmuşluk...
Büyük skandalla ilgili Erdoğan'dan çok sert açıklama: Siyasi kokuşmuşluk...

Son dakika haberi: Başkan Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde; 

 

 

Son dönemde belediyelerin yardımlarını yasakladığımız yalanlarına, İletişim Başkanımıza fütursuz saldırıların arkasında bu zihniyet vardır. İletişim Başkanımızın görevi gereği istediği yerde ikamet etme hakkı vardır. 

Kendisi 45 metre kare bir yerde oturmayı seçmiştir. Büyütme imkanı olduğu halde bunu yapmamıştır. Tüm mahallenin bizar olduğu 200 küsur metrekarelik mezbelelik yeri Vakıflar'dan kiralayarak bakımını üstlenmiştir. CHP zihniyete tarafından topyekün iftira ve çirkin saldırıdaki tutarsızlık, siyasi kokuşmuşluğun en bariz örneğidir.

 

 

CHP Üsküdar İlçe Başkanı 'gittim evin fotoğrafını çektim, il başkanıma verdim' diyor. CHP İl Başkanı bu durumu kabul ediyor. CHP Genel Başkanı utanmadan 'ilçe başkanımız oradan geçiyormuş, fotoğraf çekme gibi bir şey yok' diyor.

Belediyenin yardımlarıyla ilgili valiliklerle koordinasyon ve planlama yapılması gerektiğini söylerken onlar bambaşka işler yapıyorlar.

Dağıttıkları kitapçıklarla Aleviliği din olarak takdim eden bu anlayışı özellikle milletimin huzurunda telin ediyorum, kınıyorum.

Yalanlar silsilesi devam ediyor. Bir taraftan talimat vermedim diyor, ama ilçe başkanı da aldığı talimatın gereği gidip orada fotoğrafı çektiği, ondan sonra da burada böyle bir inşaat falan olmadığını söylüyor. 

YORUMLAR 32 TÜMÜ
  • ss. 3 yıl önce Şikayet Et
    ya kardeşim uyumayın, bu KK ve ekibi devamlı suni ve yalancı gündem yaratarak reisin ve hükümetin başarılarını örtmeye, olayı başka sahalara çekmeye çalışıyorlar. Zira bizim millet unutur, bunun birçok örneği var. Amaç yalan yanlış bir sürü suni gündemle güneşi balçıkla sıvamaya çalışmak. Uyuma ülkem...
    Cevapla
  • Duyarlı Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiç şaşmaz: Nerede İslâm'ın aleyhine bir faaliyet, orada CHP!
    Cevapla
  • cem turan 3 yıl önce Şikayet Et
    Nerede İslâm'ın aleyhine bir faaliyet, orada CHP! orda pislık çukur partısı olmuş
    Cevapla
  • muşlu 3 yıl önce Şikayet Et
    ya bu Kemal ve ekibi bir gün dogru söylerse kimse inanmayacak gerçi ben o günü göreceğimizi hiç zannetmiyorum.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Skandal mı?
    Cevapla
  • ENGIN 3 yıl önce Şikayet Et
    cumhuriyet (sozde) halk partisi halk bu salgin hastalikla bogusurken siz 100 tane sirkete ortakliginiz olmasina ragmen icinde halk gecen partinizle niye bir caba sarf etmiyosunuzda anca hakaretle mesgulsunuz.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR