Temel Karamollaoğlu'ndan Ali Erbaş'a destek!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Dini bir vecibeyi yerine getirmek üzere aile hayatının kutsallığını, neslin muhafaza edilmesi gerektiğini ve İslam'ın evrensel ahlaki ilkelerini bir hutbe vesilesiyle hatırlatmak, asla nefret suçu olarak değerlendirilemez." açıklamasında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2020 21:12 GÜNCELLEME 27.04.2020 21:14 SİYASET
Temel Karamollaoğlu'ndan Ali Erbaş'a destek!
Temel Karamollaoğlu'ndan Ali Erbaş'a destek!

Karamollaoğlu, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın ramazan ayının ilk cuma günü verdiği hutbeye yönelik Ankara Barosunca yapılan açıklamaya dair Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

 

 

 İslam'ın gayesinin bütün insanlığın iki cihan saadeti olduğu ve ortaya koyduğu ilkelerin, getirdiği emir ve yasakların açık ve net olduğunu belirten Karamollaoğlu, "Bu ilke, emir ve yasakların hatırlatılması hem dini bir vecibedir hem de tarihi bir sorumluluğu yerine getirmektir." ifadesini kullandı. 

Karamollaoğlu, şunları kaydetti:

 

 

"Dini bir vecibeyi yerine getirmek üzere aile hayatının kutsallığını, neslin muhafaza edilmesi gerektiğini ve İslam’ın evrensel ahlaki ilkelerini bir hutbe vesilesiyle hatırlatmak, asla nefret suçu olarak değerlendirilemez. Mübarek ramazan ayını idrak ettiğimiz ve insanlık alemi olarak büyük bir badireden geçtiğimiz bu zor zamanda, böyle yersiz ve faydasız münakaşalardan uzak durulmalıdır."

YORUMLAR 81 TÜMÜ
  • bozokbeyi66 4 yıl önce Şikayet Et
    helal temel beye oldukça yerinde bi açıklama olmuş umarım eş cinsel evliliği serbest bırakanlardanda tatmin edici bir açıklama gelir
    Cevapla
  • mozer 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına bunun yaptığı tepkimi yoksa olayı kapatmaya çalışma mı? Temelüsün dediğine bak "böyle yersiz ve faydasız münakaşalardan uzak durulmalıdır" demek ne demek Temel efendi? Sana göre bu yersiz ama Müslümanlara göre çok mühimdir dinimize saldırı vardır. Aklını başına topla temelüs.
    Cevapla
  • Ziya can 4 yıl önce Şikayet Et
    zaten geriye bir tek bu konu kalmıştı!hiç olmazsa bunda müslümanlara destek olsunki!gidince azıcık da olsa yüzü olsun!
    Cevapla
  • esven 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayret edilecek bir şey başına taş düşmüş olmasın.
    Cevapla
  • sivaslı 4 yıl önce Şikayet Et
    Korona korkusu bunuda sarmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR