Başkan Erdoğan'dan Devlet Bahçeli'ye teşekkür

Başkan Erdoğan, Cumhur İttifakı ile yönetimi daha güçlü, daha geniş tabanlı hale getirdiklerini belirterek "MHP'li kardeşlerime, sayın Bahçeli'ye Cumhur İttifakı'na destek veren tüm kesimlere teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı'nı daha da güçlendirmeye kararlıyız. Rahatsız olan çevrelerin hiçbir oyunu bu kutlu yürüyüşü bozmaya güçleri yetmeyecektir." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.05.2020 20:10 GÜNCELLEME 11.05.2020 20:48 SİYASET
Başkan Erdoğan'dan Devlet Bahçeli'ye teşekkür
Başkan Erdoğan'dan Devlet Bahçeli'ye teşekkür

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalar yaptı. Başkan Erdoğan MHP ile İyi Parti arasında yaşanan taban tartışmalarına tepki göstererek "kutlu bir yürüyüş" olarak tanımladığı "Cumhur İttifakı ile yönetimimizi daha güçlü, daha geniş tabanlı hale getirdik" dedi.

 

Başkan Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde;

“CUMHUR İTTİFAKI HER TÜRLÜ FİTNEYE KARŞI AYAKTA KALDI”

 

Dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük kriz dönemleri güçlü liderlik, güçlü yönetim gerektirir. Türkiye milletin desteğini almış, ülkemizi hedeflerine ulaştırma hedeflerine sahip bir yönetime sahiptir. Cumhur İttifakı ile yönetimimizi daha güçlü, daha geniş tabanlı hale getirdik. 4 yıla yakın sürede Cumhur İttifakı her türlü fitne, iftira, yalan ve tahrik girişimine rağmen Türkiye'nin, Türk milletinin bekasına sahip çıkarak dimdik ayakta kalmıştır.

“KUTLU YÜRÜYÜŞÜ BOZMAYA GÜÇLERİ YETMEYECEK”

MHP'li kardeşlerime, sayın Bahçeli'ye Cumhur İttifakı'na destek veren tüm kesimlere teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı'nı daha da güçlendirmeye kararlıyız. Rahatsız olan çevrelerin hiçbir oyun bu kutlu yürüyüşü bozmaya güçleri yetmeyecektir.

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Vatandaş46 3 yıl önce Şikayet Et
    hiçbir oyun bu kutlu yürüyüşü bozmayacak.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Meral hanım daha 1 ay önce iktidarı 15 gün tamamamen sokağa çıkma yasağı niye ilan edilmiyor diye soruyordu. 15 gün tamamen sokağa çıkma yasağı ilen edilmiş olsaydı salgın önlenemezdi ama üretim ve lojistik durur ekonomi çöker halk belkide sokağa dökülürdü. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve ekibinin bilim kurulu ile birlikte sayın Bahçelininde desteği ile bu salgın krizi başarıyla atlatıldığını gören Meral hanım yerden yere vurduğu bu başarıya ortak masa kurulsun başarıdan pay kapalım istiyor belkide olmayacak taleplerde bulunacak sonrada halka dönüp biz şunu talep etmiştik hükümet yapmadı diyecek.
    Cevapla
  • furkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkenin tek umudu cumhur ittifakıdır.chp ,ip ve hdp nin bu ülkeye hiç bir faydası yoktur ama zararı çoktur.
    Cevapla
  • Can Polat 3 yıl önce Şikayet Et
    MHP demek Ak Parti demek, Ak Parti demek MHP demek Allah Cumhur ittifakinin gucunu ve destegini artirsin insaallah.
    Cevapla
  • BOZOKLU66 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başkanım kurt kurt ile it it ile gezer.Yolumuz bahtımız açık olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR