Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı rahatsız eden tablo

AVM'lerin girişinde kuyruk oluşmasına ilişkin kurmaylarından rapor alan Cumhurbaşkanı Erdoğan' Bazı yerlerde tam olarak kurallara uyulmadığına dair görüntüler var. Daha sıkı tedbirler almak zorunda kalırız.' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2020 10:07 GÜNCELLEME 13.05.2020 10:16 SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı rahatsız eden tablo
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı rahatsız eden tablo

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisine ilişkin kurmaylarıyla görüştü; ilgili bakanlıklardan bilgi aldı ve planlarından bahsetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, alınan kararları toplantı sonrası kamuoyu ile paylaştı ancak henüz kamuoyuna yansımayan önemli gelişmeler de meydana geldi.

 

 

Haziran, temmuz, ağustos ve eylül aylarında hayata geçirilecek normalleşme takvimine dair hazırlanan taslağın birçok bakanlıkla paylaşıldığı ancak bunun kamuoyuna kısmen sızması üzerine farklı ve yanlış bilgilerin yayıldığı değerlendirmesini yapan Erdoğan, "Aylık açıklandığı ya da kamuoyuna yansıdığı zaman kamuoyunda farklı beklenti oluşuyor. Çalışmalarımızı haftalık bazda yapalım. Her şey iyi giderse kademe kademe planlarımızı açıklarız" diye konuştu.

NORMALLEŞMENİN İLK GÜNÜNE DAİR RAPORLAR

 

 

Erdoğan'a toplantıda normalleşmenin ilk günü olması nedeniyle AVM ve berberlerdeki durumla ilgili fotoğraf ve görüntülerle bilgi verildi, Erdoğan da bakanlara, "AVM'lerdeki durum ne?", "Sıkıntılı bir durum var mı?", "65 yaş kurala uydu mu?" gibi sorular yöneltti.

BERBERLERDE DURUM İYİ, AVM'LERDEKİ YIĞILMA BEKLENİYORDU

Toplantıda, AVM'ler ve berberlerde sıkıntılı bir durum oluşmadığı, "kurallara uygun şekilde kontrollü hayata geçildiği" bilgisi Erdoğan ile paylaşıldı. İlk gün olması nedeniyle AVM'lerdeki yoğunluğun zaten beklendiği, tablonun genel olarak iyi durumda olduğu da ifade edildi.

"DAHA SIKI TEDBİRLER ALMAK ZORUNDA KALIRIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise "Bazı yerlerde tam olarak kurallara uyulmadığına dair görüntüler var. Daha sıkı tedbirler almak zorunda kalırız. Tüm sonuçları anlık izleyip, tedbirler elden bırakılmamalı" talimatı verdi.

Milliyet

YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • Baltacı Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    özel araçlara trafiğe çıkışta plaka tek çift rakama göre çıksın trafik sıkışıklığına bu şekilde çare olunabilir
    Cevapla
  • Hayirli ramazanlar 3 yıl önce Şikayet Et
    kadinlar ve erkekler farkli gunde avmye gitsin mesela ornek olarak pazar pazartesi sali erkekler carsamba persembe cuma cumarteside kadinlar gidebilsin amerikanin bi eyaletinde carsi pazar alisveris icin boyle birsey yaptilar adini suan bilmiyorum. yada gune gore yas siniri getirilsin. Mesela cocuklari saymazsak yani onlar anneleri ile girebilsin.20/30yas pazartesi. 30/40 yas sali 40/50 yas carsamba 50/60 yas persembe 20/30 yas cuma 30/40 yas cumartesi 40/50 yas pazar 60 yas ustu avmde pek isi olmaz vede riskliler doluluk oranı suanki durumdan belki yuzde 20 azalir diye dusunuyorum fikir sundum sadece ustediki daha mantikli geliyor bana altdaki biraz kafa karistirici olabilir.
    Cevapla
  • Kara 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel oldu insanlar Hava alışmış olur sıkıldı evde
    Cevapla
  • Bursa dan 3 yıl önce Şikayet Et
    insanlar artık 20 yaş altı çocuklarıyla ve bebekleriyle çarşılarda fink atıyor yasak kalkmış gibi poliste karışmıyor ikaz bile etmiyor aleni çıkıyorlar artık ne oldu anlamadım çıkmak serbestmi burdan yetkililere soruyorum???
    Cevapla
  • Doğu-Batı 3 yıl önce Şikayet Et
    AVM' lerin açılması büyük bir hataydı. İki ay sabır edildi en azından bir ay daha beklenilmesi gerekirdi. Ayrıca sadece gezmek için gitmekte çok saçma açık hava dururken.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR