İhsan Aktaş bombayı patlattı: En yüksek oy seviyesine ulaşıldı!

GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, Cumhur İttifakı'nın oy oranınında başkanlık seçiminden sonra en yüksek oy seviyesine ulaştığını açıkladı. Aktaş, yakında araştırma sonucunun paylaşılacağını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2020 11:40 GÜNCELLEME 13.05.2020 11:48 SİYASET
İhsan Aktaş bombayı patlattı: En yüksek oy seviyesine ulaşıldı!
İhsan Aktaş bombayı patlattı: En yüksek oy seviyesine ulaşıldı!

GENAR Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Aktaş, sosyal medya platformu Twitter'dan çarpıcı bir açıklama yaptı.

 

''EN YÜKSEK OY SEVİYESİ''

Aktaş paylaşımında şu ifadeleri kullandı: GENAR Araştırma Merkezi olarak, ülke gündemi ile ilgili son araştırmamızı tamamladık. Koronavirüs süreci yönetimi, siyaseti doğrudan etkiledi. Cumhur İttifakı oy oranı başkanlık seçiminden sonra en yüksek oy seviyesine ulaştı. Yakında araştırmamızı sizlerle paylaşacağız.

 

ERDOĞAN YÜZDE 52,59 OY ALMIŞTI

24 Haziran 2018 tarihinde yapılan Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan, 26.330.823 oy alarak yüzde 52,59 oranıyla Cumhurbaşkanı seçilmişti. Erdoğan'ı 15.340.321 oyla yüzde 30,64 oy oranı yakalayan Muharrem İnce ve 4.205.794 oy alarak yüzde 8,40 ile Selahattin Demirtaş takip etmişti.

 

YORUMLAR 41 TÜMÜ
  • Gülçin kaçarb 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya yeter konuştunuz Onlar yapamadıysa sizler yapın Mesela çoçuklara bilgisayar dağıtın Mesela önümüz kış millete yakacak dağıtın Mesela faturasının ödeyememiş olanlara destek çıkın Mesela esnafa ellinizden geldiğince yardım edin destek çıkın Onların yanlışlarını siz düzeltin Koskoca CHPsiniz vatandaşın yanında durun sadece Makam kazanmak İçin değil insanlık için ...
    Cevapla
  • brv 3 yıl önce Şikayet Et
    maşallah
    Cevapla
  • Merhaba 3 yıl önce Şikayet Et
    2023 e kadar devam erken seçim istemiyoruz.
    Cevapla
  • erol 3 yıl önce Şikayet Et
    destek enaz yuzde 70 olmalı
    Cevapla
  • Şener 3 yıl önce Şikayet Et
    Cahapeyi lav etmek lazım boş gereksiz Fuzuli bir particik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR