Kağıthane ve Eyüpsultan Belediyesi ekipleri sınırda karşılaşırsa!

Belediyelerin koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan dezenfektan çalışmaları devam ederken bugün Kağıthane ve Eyüpsultan ekiplerinin ilçe sınırında karşılaşmaları renkli görüntülere sahne oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2020 21:56 GÜNCELLEME 16.05.2020 21:59 SİYASET
Kağıthane ve Eyüpsultan Belediyesi ekipleri sınırda karşılaşırsa!
Kağıthane ve Eyüpsultan Belediyesi ekipleri sınırda karşılaşırsa!

Yapılan dezenfektan çalışmaları sırasında bugün yaşanan güzel tevavukla ilgili Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin sosyal medya hesabında paylaşım yaptı. Öztekin Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve ekibine teçekkür ederek "Belediyemiz ve Eyüpsultan Belediyesi ilçe sınırında buluşarak; Nurtepe Mahallesi Sokullu Caddesi üzerinden yıkama ve dezenfekte çalışmalarını gerçekleştirdiler. Belediye Başkanımız Deniz Köken'e ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık." ifadelerini kullandı.

EYÜPSULTAN BELEDİYE BAŞKANI: ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR

 

 

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin' şöyle cevap verdi; Ben de Mevüt Öztekin Başkanımıza ve değerli ekibine çok teşekkür ediyorum. Kağıthane ve Eyüpsultan ekipleri bugün tam sınırımızda buluşup birlikte temizlik yaptı. Çok güzel hareketler bunlar, emeği geçen herkese teşekkürler 

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Mızrak 3 yıl önce Şikayet Et
    Sıcak havalar bastırdı ama CHPli belediye sineklere karşı daha ilaçlama yapmadı. Evin camlarını açamıyorum, evden çıkarken vücudumun her yerine sinek çarpıyor. Belediye CHPnin eline geçene kadar sineklik ihtiyacı hissetmemiştim, şimdi salgın yüzünden sineklik taktırma planım da ertelendi.
    Cevapla
  • kayserili 3 yıl önce Şikayet Et
    bu temizlikçiler İmamoğlu nun adamları olmasın.
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Işte çalışkan belediyeler. Hizmetlerinizden Allah razı olsun
    Cevapla
  • ŞEKER Asım 3 yıl önce Şikayet Et
    EYVALLAH Çok iyi
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    şişli, halide edip adıvarda her yere "burası belediye tarafından dezenfekte edilmektedir" diye asmışlar. yalan hiç bir şey yapılmıyor. kimse görmedi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR