BBP Başkanı Destici'den bayram namazı çağrısı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Tüm tedbirler alınarak, ramazan ayının son cuma namazı ve bayram namazının belirlenecek olan camilerimizde cemaatle kılınmasına müsaade edilmesini arzu ediyoruz" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.05.2020 14:24 GÜNCELLEME 18.05.2020 15:28 SİYASET
BBP Başkanı Destici'den bayram namazı çağrısı
BBP Başkanı Destici'den bayram namazı çağrısı

BBP lideri Destici, yaptığı yazılı açıklamada, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle alışık olunmayan ramazan ayının yaşandığını bildirdi.

 

"BELİRLENECEK OLAN CAMİLERDE CEMAATLE KILINSIN"

Tüm vatandaşları korumak amacıyla kurallara titizlikle uymaya devam edilmesi gerektiğini ifade eden Destici, şunları kaydetti:

 

"Bazı İslam ve Avrupa ülkelerinde örneklerini gördüğümüz şekilde tüm tedbirlerin alınarak, Ramazan ayının son Cuma namazı ve bayram namazının belirlenecek olan camilerimizde cemaatle kılınmasına müsaade edilmesini arzu ediyoruz. Kadir Gecesi vesilesiyle, çevremizde bulunan, yaşadığımız şartlar dolayısıyla zor durumda olan kişilere ulaşmaya, onlara el uzatmaya, sıkıntılarını paylaşmaya çalışalım. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayında, İslam’ın sadece ibadetlerden ibaret olduğu gibi bir yanılgıya asla düşmeyelim. Ülkemiz, milletimiz, Türk ve İslam alemi ve tüm insanlık için, sağlık, huzur, barış, mutluluk ve zulüm altındaki kardeşlerimiz için de kurtuluş getirmesi dileklerimle tüm Müslüman kardeşlerimin mübarek Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, vatandaşlarımızı sevgiyle, saygıyla selamlıyorum."

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    izin verilmeli
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet aynen katılıyorum
    Cevapla
  • abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    meydanlarda açık alanlarda kılmalıyız. kapılardan girilmeyen yerde kapılarda izdiham olur.
    Cevapla
  • sezer 3 yıl önce Şikayet Et
    stadyum veya kent meydanlarında aralara mesafe konularak kılınabilir .seccadesiyle gelir millet
    Cevapla
  • şeyhoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbulda Ayasofyada kılalım inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR