Meclis Üyesi Sinan Burhan’dan “İşçi çıkarabiliriz” diyen Yavaş’a tepki

Ak Parti Altındağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Burhan, Mansur Yavaş’ın işçi çıkarabiliriz sözlerine tepki göstererek “madem işçi çıkaracaktınız 3 bin kişiyi neden işe aldınız” diye sordu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2020 12:29 GÜNCELLEME 22.05.2020 12:35 SİYASET
Meclis Üyesi Sinan Burhan’dan “İşçi çıkarabiliriz” diyen Yavaş’a tepki
Meclis Üyesi Sinan Burhan’dan “İşçi çıkarabiliriz” diyen Yavaş’a tepki

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, belediye bütçesinin 12 milyar lira açık verdiğini, gelirlerinin normal bir dönemde 1 milyar lira olması gerektiğini belirterek hali hazırda 300 milyon geliri ancak elde edebildiklerini açıklamıştı.

 

 

Acil olmayan işler dışında herhangi bir iş yapamadıklarını, durumun bu şekilde devam etmesi halinde işçilerin ücretsiz izne çıkarılabileceği ve hatta işçi çıkarmak durumunda kalabileceklerini açıklamıştı.  

Bu açıklamalara bir tepki ’de Ak Parti Altındağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan’dan geldi.

 

 

Burhan yaptığı açıklamada “Sayın Yavaş 1 yılda bir park dahi yapmadınız. Şu anda diyorsunuz ki işçi çıkartacağım… Madem işçi çıkartacaktınız neden CHP ve İyi Partili 3 bin işçi aldınız. Şimdi Ak partili ve MHP’li leri işten mi çıkaracaksınız? Tasfiye mi yapacaksınız” diye sordu. 

Sinan Burhan, Biz meclis üyeleri olarak buna müsaade etmeyiz. Vatandaşın işten çıkarılmasına müsaade etmeyiz. Ekmeğin partilisi olmaz dedi.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam için yorum yazmaya bile gerek yok. Sıfır icraatlı bir beceriksiz.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    cehapekakalı şakşakçılar nerdesiniz, güzellemeler yapıyordunuz, yalakalar
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Herhalde taktik bu, bir yandan kendinden olmayanları işten çıakracak bir yandan mağdur edebiyatı yapacak, bir yandan yatırım yapmayacak, bir yandan şov yapacak, bakalım paralar ne olacak
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    kendi adamlarını doldurdular tabiki
    Cevapla
  • Ayarcı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu Mansur denilen ZÜBÜK... boş yere PKK kılar ve CHP'li yandaşları ni almadı.ONA OY VERİP BAŞKAN YAPANLARA DİYET ODEYECEK ... MECBUR...AMA YAZİKLAR OLSUN BAZI AKP VE MHP LİLERİN SAYESİNDE BAŞKAN OLDU BU ZÜBÜK...hiç yoktan bedavaya başkan oldu...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR