Eski CHP'li vekilden CHP'ye 2 milyonluk rüşvet suçlaması

CHP'li eski milletvekili Yıldıray Sapan, CHP'li Kumluca Belediyesi'nin 2 milyon lira rüşvet aldığını söyledi. Sapan ayrıca, Antalya kamuoyunun bu olayla çalkalandığını ve milletvekili Aydın Özer başkanlığında yapılan toplantılarla sorunun çözülmeye çalışıldığını belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2020 14:24 GÜNCELLEME 22.05.2020 14:24 SİYASET
Eski CHP'li vekilden CHP'ye 2 milyonluk rüşvet suçlaması
Eski CHP'li vekilden CHP'ye 2 milyonluk rüşvet suçlaması

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 24. Dönem Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, 21 Mayıs günü Twitter hesabı üzerinden Antalya'nın CHP'ye ait Kumluca Belediyesi ile ilgili çok konuşulacak bir suçlamada bulundu.

 

Sapan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nu etiketlediği tweetinde, Kumluca Belediyes'nin 2 milyon lira rüşvet aldığını iddia etti.

 

CHP'li eski vekil tweetinde; "@kilicdarogluk haftalardır Ak Partili belediyenin 500 bin tl rüşvet aldığını konuşuyor. Ve fakat Kumluca Belediye'sinin aldığı iddia edilen 2 Milyon TL'den hiç söz etmiyor! KK'ya bir rus atasözünü hatırlatayım; "eviniz camdan ise başkasının evini taşlamayın" @mustafakoleoglu" dedi.

KILIÇDAROĞLU RÜŞVETİ BİLİYOR MU? 

İddianın daha önce sosyal medya üzerinden ve siyasi kulislerde de konuşulduğu biliniyor. Ayrıca Kumluca Belediyesi ile ilgili rüşvet iddiasının Kılıçdaroğlu'na iletildiği, CHP'li başkanın Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'yı bu konuyla görevlendirdiği de iddialar arasında.

Sabah'ın ulaştığı Yıldıray Sapan, tweetinin arkasında olduğunu söyledi. Antalya kamuoyunun bu olay ile çalkalandığını belirten Sapan, milletvekili Aydın Özer başkanlığında toplantılar yapıldığını, sorunun çözülmeye çalışıldığını belirtti. Konunun bazı yerel mecralarda da dile getirildiğini ve hiçbir şekilde tekzip edilmediğini kaydeden Sapan, "Benim tweetim üzerinden de yaklaşık 1 gün geçti. Ses çıkaran yok… Hem belediye başkanını, hem de Kılıçdaroğlu'nu etiketledim. Fakat çıt yok. Ben başkası hakkındaki iddiaları gündeme getiren kişilerin kendi evlerinin önünü süpürmesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Kumluca Belediyesi'nin bir iş adamından 2 milyon lira rüşvet aldığı iddia ediliyor.

KAYNAK : SABAH
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Ali Kılıç 3 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu rüşveti biliyorumu ne demek, adam rüşvetin ta kendisi.
    Cevapla
  • halil 3 yıl önce Şikayet Et
    akdenizde neden birinci çıkıyor zannediyorsunuz hepsine bölüştürüyorlar rantı
    Cevapla
  • BLAUBERG 3 yıl önce Şikayet Et
    İçimizdeki düşman (CHP) ile yaşamak ne acı.topyekün Enflasyonla değilde topyekün içimizdeki düşman ile mücadele başlatsak.
    Cevapla
  • Murat Kahraman 3 yıl önce Şikayet Et
    2 milyon lira %10 olsa! bu işin hacmi en az 20 milyon TL demektir! Acaba bu iş ne iş??? Buna benzer daha kaç tane var acaba? ne bileyim!
    Cevapla
  • 08' Lİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Rüşvet, sahte senet, bir buçuk trilyonluk fatura, lüks makam aracı, belediyenin parasının muhasebeciye aktarılması, 50 TL lik kalp stendini 2500 tl ye satmak, daha niceleri. Allah size yönetimi ele geçirme fırsatı vermesin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR