AK Parti'den CHP'ye tepki: Görülmemiş barbarlık!

CHP Sözcüsü Öztrak'ın Bakan Albayrak ve Selçuk Bayraktar'ı hedef alan sözlerine AK Parti Sözcüsü Çelik sert tepki göstererek, "Cumhurbaşkanımıza ve partimize karşı yürütmeye çalıştığınız yıkım siyasetine aile değerlerini karıştırmanız siyasi hayatımızda daha önce görülmemiş bir barbarlıktır" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.05.2020 16:53 GÜNCELLEME 23.05.2020 17:23 SİYASET
AK Parti'den CHP'ye tepki: Görülmemiş barbarlık!
AK Parti'den CHP'ye tepki: Görülmemiş barbarlık!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda Öztrak'ın skandal ifadelerine sert tepki gösterdi. Ömer Çelik'in açıklamaları şu şekilde:

BABBARLIK SINIRINI GEÇTİ

"CHP Genel Merkezi’nde “Mutfakta biri mi var?” sorusunun cevabı belli. Mutfak, toplumumuzun en temel değerlerine saldıran bir kafa tarafından tamamen ele geçirilmiş. Sözcülerin dili aile değerleri başta olmak üzere herşeye saldırmakta barbarlık sınırını geçti.


CHP sözcülerine kaç kere söyledik; aile değerleri üzerinden siyaset yapmayın. Cumhurbaşkanımıza ve partimize karşı yürütmeye çalıştığınız yıkım siyasetine aile değerlerini karıştırmanız siyasi hayatımızda daha önce 

Siyasi hayatımızın en yakıcı günlerinde bile aile üzerinden siyaset yapmamak temel bir değerdi. Siyasi tartışmalarda siyasi yaklaşım üretmek yerine, aileye saldırmak gibi ahlak dışı ve barbar bir yaklaşımı da siyasete siz soktunuz.

 

FAYDASI YOK AMA YİNE DE TEKRAR SÖYLEYELİM

Faydası yok ama yine de tekrar söyleyelim: Siyasette siyasi akılla varolmaya çalışın. Siyasi barbarlık yapmayın. Siyasi akıl ve siyasi ahlaka dayanan dil herkese lazımdır. Siyasi akıl konusundaki giderek büyüyen cari açığınızı argo ile kapatmaya çalışmayın.

CHP sözcülerinin dili dil olmaktan çıktı artık, bir enfeksiyon aracına dönüştü. Hangi partiden olursa olsun tüm vatandaşlarımız aile değerleri konusunda hassastır. Toplumumuzda temel değerler konusundaki hassasiyet partiler üstü bir hassasiyettir.

Partileri farklı olsa da tüm vatandaşlarımız için aile temel bir değerdir. Aile kavramını siyaset konusu yapmak barbarlıktır. Bu barbarlığa, hangi partiden olursa olsun tüm vatandaşlarımız karşıdır.

Siyasi muhalefet demokratik haktır, siyasi barbarlık ahlak dışı bir tutumdur. Muhalefet etmek için siyasi akılla yaklaşım üretin, barbarlıkla aile değerlerine saldırmayın.

Bir kişinin siyasi kimliğine veya siyasi uygulamalarına karşı olan, siyasi akılla muhalefet etmeye çalışabilir. Ama siyasi akıl üretmeyi beceremeyen barbarlığa sarılır. Aile değerlerine saldıran barbarlık, siyasi kabiliyet yoksunluğunun göstergesidir."

YORUMLAR 50 TÜMÜ
  • Çaldıran.....1514 3 yıl önce Şikayet Et
    Barbarlar bunlarla yarışamazlar......
    Cevapla
  • bülent 3 yıl önce Şikayet Et
    kendi sülalelerini araştırsan neler çkar kimbilir ama bu işleri ancak kendileri yapar..
    Cevapla
  • ilhan 3 yıl önce Şikayet Et
    bu hainler her fırsatta dini profeketör lük yapıyorlar bu yapılanları tasdik ettikleri için gündemi başka yere çekiyorlar Vallahi bunlar hain billahi Bunlar hain ehli küfür bile bunlar kadar aşağılık değil Çünkü onların düşmanlığı belli.
    Cevapla
  • Ghji 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu CHP yok edilmeli başka rahat yok Türkiye'ye.vatan haini topluluğu
    Cevapla
  • Temel 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar sanki batının ajanı. Türkiye batsın diye her şer propagandayı yapıyorlar. Allah korusun bunlar başa gelirse Türkiye diye bir ülke kalmaz, hemen imf ve tüm haçlı topluluğu kapıya dayanır. Bu chp var oldukca başka düşman aramaya gerek yok
    Cevapla
  • maremer 3 yıl önce Şikayet Et
    Tüm chp Selçuk Bayraktarın tırnağı etmez. Adam Türkiye savunma sanayinde çağ atlattı. Chp de barbarlıkta, terbiyesizlikte çok iyi gerçekten.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR