Karamollaoğlu'nun demokrasi sözlerine büyük tepki

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun, "Alimle cahil arasında bir ayrım yapmaması demokrasinin dezavantajı" sözleri büyük tepki çekti. Gazeteci İdris Kardaş, durumu “Benim oyum ile çobanın oyu bir mi?” zihniyetinin en yeni üyesi." sözleriyle özetledi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.05.2020 13:39 GÜNCELLEME 25.05.2020 14:10 SİYASET
Karamollaoğlu'nun demokrasi sözlerine büyük tepki
Karamollaoğlu'nun demokrasi sözlerine büyük tepki

Temel Karamollaoğlu, alim bir insan ile cahil bir insanın oyunun bir olmaması gerektiğini yönündeki skandal sözleriyle demokrasi hakkında karakomik ifadelere başvurdu. Saadet Partisi liderinin bu sözleri sonrası sosyal medyadan büyük bir tepki yükseldi.

 

CEHALET Mİ, İKİ YÜZLÜLÜK MÜ?

Akademisyen Gazeteci İdris Kardaş, Karamollaoğlu'nun sözlerini alıntılayarak sosyal medya üzerinden şu sözlerle tepki gösterdi:

 

Sizin oyunuz ile cahilin oyunun bir olması ne acı değil mi? Biz cahiller de olmasak ne güzel yöneteceksiniz halbuki! Ama kahretsin, inanmadığınız demokrasi böyle birşey. Anket: İktidarı demokrasi üzerinden eleştirenlerin, demokrasiye hiç inanmamaları cehalet mi iki yüzlülük mü?

YORUMLAR 325 TÜMÜ
  • Fehmi 3 yıl önce Şikayet Et
    Kara Mollaoğlu bu sözleri ile ne kadar cahil olduğu ortaya koydu. Önce cahil nedir? Kime cahil denir. Cahil! herkim bir şeyi bilmiyorsa o şeyin cahilidir. Fırıncı ayakkabı tamirciliğini bilmiyorsa. Ayakkabıcı ekmek çıkarmasını bilmiyorsa birbirlerinin cahilidir. Adam profesördür ancak kuranı okumasını bilmiyorsa o kuranın cahilidir. Bu gibi örnekler çoğaltılabilir. KARAMOLLAOĞLU DA siyasetin ve demokrasinin cahilidir. Onun için İslam düşmanlarının yanında saf tutuyor. Onu ve onun gibileri Allah ıslah etsin diyorum.
    Cevapla
  • ismailbey 3 yıl önce Şikayet Et
    artık erbakan hocanın bile adamları bu şahsa güvenmiyor hala daha konuşuyor acaba bu adam kimin adına kime siyaset yaptığını sanıyor!!! yoksa birilerinmi .... hizmet ediyor soru işareti... yüzde 1 bir bile oyları yok iktidara gelme şansı sıfır birinin bukadar çak cuk konuşması manidar....yoksa işin içinde ağa babalar......mı var dedirtiyor...
    Cevapla
  • erdemir 3 yıl önce Şikayet Et
    buda kendini dev aynasinda goruyor yav
    Cevapla
  • ŞEKER Asım 3 yıl önce Şikayet Et
    Yolun yol değil
    Cevapla
  • Cuma ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Arada çıkıp yalan yanlış iki laf ediyor unutulmamak için sizde çok görmen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR