CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun Akıncı TİHA hazımsızlığı

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu terörle mücadelede büyük bir başarı sağlayan yerli ve milli üretim insansız hava araçlarından rahatsız oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 25.05.2020 15:31 GÜNCELLEME 25.05.2020 15:31 SİYASET
CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun Akıncı TİHA hazımsızlığı
CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun Akıncı TİHA hazımsızlığı

Türkiye'nin taarruz sınıftaki ilk insansız hava aracı olan ve Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar AKINCI'nın geliştirme aşamaları AKINCI adı verilen belgeselle ilk kez gözler önüne serildi.

 

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, belgeselin yayımlandığını sosyal medya hesabından duyurdu.Bu paylaşımdan kısa bir süre sonra "PYD terör örgütü değildir" diyen CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'ndan ses geldi.

TERÖRLE MÜCADELE RAHATINI BOZDU

 

SİHA ve AKINCI TİHA'nın terörle mücadeledeki başarısından dolayı daha fazla teröristin ölecek olmasından rahatsızlığını ise şu sözlerle dile getirdi: "Savaşı, savaş araçları üretimini, ölümü ve öldürmeyi “çocuk oyuncağı”, sosyal medyada takipçi artırma, ergenlik atarları gibi atraksiyonlarla bu dönemde parlatılmasını sakin bir biçimde bir kez düşünün derim."

SİHA’LARDAN DA RAHATSIZ OLMUŞTU

CHP'li Sezgin Tanrıkulu daha önce de silahlı insansız hava araçları için “Böyle yöntem olmaz. Eskiden JİTEM vardı, şimdi aynı görevi SİHA’lar yapıyor. Böyle yöntem hukuk devletinde olmaz ancak savaşta olur” demişti.

YORUMLAR 488 TÜMÜ
  • BİR VATANDAŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen bu ülke vatandaşlığını haketmeyenlerden birisin.. Elimde imkan olsa, seni derhal vatandaşlıktan çıkartırım.HAİN YARATIK..
    Cevapla
  • Orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında PKK nın avukatlığını yapan kişiden başka bir şey beklenemez
    Cevapla
  • Sem 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu tanrikulu denen bu miktop adamin soylediklerini haber yapilmazsa birdaha mikrop sacan agzini acamaz.
    Cevapla
  • mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    PKK destekçisi sevicisi vatan haini maden suyu iç
    Cevapla
  • Hasan Akıncı 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainlerini, CİA nın kullandığı gizli pkk cıları neden idam etmiyoruz. İhaneti Vataniyye yasası çıkarın pkk cıları vatan hainlerini örgütçüleri asalım. İt gibi vuralım. Ortalık tertemiz olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR