Alçak saldırıya CHP'li Özel'den güzelleme! Provokatif paylaşımda zamanlamaya dikkat!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in TBMM'de sarf ettiği darbe özlemini ifade eden sözleri hala hafızalardayken bugün de devleti ve milleti hedef alan alçak saldırı Gezi kalkışması hakkında skandal bir paylaşım yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.05.2020 20:57 GÜNCELLEME 27.05.2020 21:45 SİYASET
Alçak saldırıya CHP'li Özel'den güzelleme! Provokatif paylaşımda zamanlamaya dikkat!
Alçak saldırıya CHP'li Özel'den güzelleme! Provokatif paylaşımda zamanlamaya dikkat!

Gezi olayları, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz darbe girişimlerinden eli boş dönen vesayet zihniyeti "Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılış törenini dahi zehirlerini millete akıtmak için bir fırsat olarak kullanmaktan çekinmiyor.

 

 

GEZİ KALKIŞMASINI "YEŞİLİ KORUMA" OLARAK LANSE ETTİ

"Saray rejiminin sonu geliyor" deyip içindeki nefreti açıkça ortaya koyan CHP'li Özel, FETÖ'nün alçak Gezi kalkışmasını da "yeşili koruma" olarak lanse ederek şu ifadeleri kullandı: 7 yıl önce #GeziParkı'nda yeşili korumak için bir araya gelen gençlerden çok şey öğrendik.

 

 

VATANA İHANET DEĞİL "DİRENENLERİN MÜCADELESİ"YMİŞ

Devletin bekasını hedef alan kalkışmanın bastırılmasını da hazmedemeyen Özel "AKP Genel Başkanı bilmelidir ki; orantısız güce, yaşam tarzına müdahaleye ve baskılara karşı zeka ve mizahla direnenlerin mücadelesinden 'darbe' çıkaramazsınız!!!" dedi.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 205 TÜMÜ
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    gavurun işi gavurluk yapmak elden birşey gelmiyor çünkü onu oraya getiren bir de gavur topluluğu var Allah ıslah etsin ahir zamanın şeytanları iyice kudurdu
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Gezi parkı bir terör saldırısıdır.Halkın büyük çoğunluğunun seçtiği iktidarı seçimle yenemeyenlerin düzenlediği bir terör saldırısı.Devletin ve milletin malının yağmalandığı , yakıldığı , yıkıldığı devlete ve millette çok büyük zararların verildiği bir terör saldırısıdır.Dolayısıyla hâlâ gezi parkı terör saldırısını savunanlarada teröristin en önden gidenidir.
    Cevapla
  • Yaren 3 yıl önce Şikayet Et
    Özgür Özel mecliste Kur'an dan bir Ayet alıntı yapıldı diye meclisi birbirine kattı ve birtane millet vekilinin bile sesi çıkmadı yazıklar olsun
    Cevapla
  • eren 3 yıl önce Şikayet Et
    her kalkışmanın ya içinde yada yanında bunlar var artık bunlara da bir çözüm bulunmalı işin içinden artık sıyrılmamalılar
    Cevapla
  • KAZIM 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainliğinde sınır yoktur....Utanma arlanma zaten yok...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR