Ömer Çelik'ten 'Barış Çakan' paylaşımı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Barış Çakan kardeşimizin hayatını kaybetmesinden çok büyük üzüntü duyduk. Ona hunharca saldıranlar kadar, olayı ırkçı bir istismar haline getirmeye çalışanları da lanetliyoruz." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.06.2020 12:25 GÜNCELLEME 02.06.2020 12:25 SİYASET
Ömer Çelik'ten 'Barış Çakan' paylaşımı!
Ömer Çelik'ten 'Barış Çakan' paylaşımı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından, Barış Çakan'ın, Ankara'da hafta sonu ezan okunduğu sırada yüksek sesle müzik dinleyen grubu uyarırken çıkan tartışmada hayatını kaybetmesine ilişkin paylaşımda bulundu.

 

"Barış Çakan kardeşimizin hayatını kaybetmesinden çok büyük üzüntü duyduk. Allah rahmet eylesin. Ona hunharca saldıranlar kadar, olayı ırkçı bir istismar haline getirmeye çalışanları da lanetliyoruz." ifadelerini kullanan Çelik, şunları kaydetti:

"Ezan okunurken yüksek sesle müzik dinleyen bir grubu uyaran Barış Çakan, bu grup tarafından hunharca saldırıya uğradı. Provokasyon şebekesi ise 'Kürtçe şarkı dinlediği için öldürüldü' diye alçakça bir yalanın propagandasını yaptı. Bu acımasız saldırıyı gerçekleştirenler yakalandı ve tutuklandı. Provokasyon şebekesi ise hunharca yalan söylemeye ve istismara devam etti. Katillerin eylemi insanlık dışıdır. Provokasyon şebekesi ise daha da insanlık dışı bir istismar peşindedir.

 

Bu ülkede insan hayatına, toplumsal barışımıza ve kamu düzenine saldıranlarla güçlü şekilde mücadele ediyoruz. Provokasyon şebekeleriyle de aynı şekilde mücadele edeceğiz."

YORUMLAR 5
  • Rerdinc 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşimize ALLAH rahmet eylesin BU CANİLERE EN BÜYÜK CEZA VERİLSİN BİR AN ÖNCE İDAMIN GELMESİNİ MİLLETÇE BEKLİYORUZ
    Cevapla
  • dpr 3 yıl önce Şikayet Et
    İnna lillah ve inna ileyhi raciun..Allah rahmet eylesin ...Kalanlarına sabır versin..Niyet Allah için,dini islam için..İnşallah şehit gitmiştir...Ama bunu ona yapanlardan hesabını çetin bir şekilde soracak adalet oluşur mu bilmem..adalet çoğu zaman hakimin vicdani yaklaşımına göre şekillendiği için, hakimlerimizin Allah korkusuna sahip olmaları lazım...
    Cevapla
  • Buğra 3 yıl önce Şikayet Et
    Tabi ki kimse öldürülmesin, ırkçı zihniyetle asla öldürülmesin ama ben bu olayın sadece Kürtçe şarkıdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Rahmetli kardeşimiz de iyice bi araştırılmalı. Ben şarkının terör propagandası yapan şarkılardan olduğunu düşünüyorum. Kimse arapça, İngilizce, Kürtçe şarkı dinledi diye bu topraklarda öldürülmez. Ha eğer gerçekten böyleyse de suçlular ömür boyu tutuklanmalı.
    Cevapla
  • abdullah aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun İİnşaallah.
    Cevapla
  • yemez 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah Şehid olmuştur
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR