CHP'li belediyede milyonlarca lira buhar olup uçtu

Yalova Belediyesi'nde 'zimmet' soruşturmasın kapsamında görevden uzaklaştırılan CHP'li Belediye Başkanı Vefa Salman'ın görev yaptığı süre içerisinde belediyenin kasasından milyonlar yok oldu. Başkavekilliğine getirilen Mustafa Tutuk, "17 milyon lira icra artı 20 milyonun üzerinde de bir para da yok ortada. Para kasadan uçmuş. Halen araştırma devam ediyor." diye konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 05.06.2020 19:13 GÜNCELLEME 05.06.2020 19:13 SİYASET
CHP'li belediyede milyonlarca lira buhar olup uçtu
CHP'li belediyede milyonlarca lira buhar olup uçtu

Yalova Belediyesi, bir çalışanın zimmetine para geçirdiği iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında ödenemeyen borçlar için İller Bankasından 50 milyon lira kredi alacak. Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk başkanlığında tedbirler kapsamında yapılan olağanüstü toplantıda, belediye meclisi ödenemeyen borçlar için İller Bankasından alınması planlanan nakit kredi desteğini görüştü.

 

MİLYON LİRALAR UÇMUŞ

Cumhuriyet Başsavcılığınca Yalova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünde çalışan R.E'nin zimmetine para geçirdiği iddiasıyla başlatılan soruşturmaya değinilen toplantıda söz alan Mali Hizmetler Müdürü Serkan Şahin, kurumun hesaplarında yapılan incelemede 20 milyon liranın kurumdan alacağı olanlar yerine olmayan üçüncü kişiler üzerinden aktarıldığının tespit edildiğini söyledi.

 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Bremenli 3 yıl önce Şikayet Et
    birde bunlara itibar edenler yokmu vay canim vatanim vay
    Cevapla
  • Mizah 3 yıl önce Şikayet Et
    Bak o işi çok iyi yaparlar , tek çivi çakmadan milyarlarca borç takarlar. Bu konuda kimse ellerine su dökemez. Kesinlikle para kaybetme konusunda uzmandırlar.
    Cevapla
  • Orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalova öyleyse istanbulu düşünemiyorum
    Cevapla
  • Ottomans 3 yıl önce Şikayet Et
    O kaybolan paradan imamogluna audi RS Q8 alindi 4 tane sonra A8 long alindi ve daha neler neler gitsinler gorsunler imamoglunun gizli garajini
    Cevapla
  • Md1983 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu hırsız tavukçu muharrrimin adamı değil mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR