Perinçek: Bu olursa, Kürt vatandaşlar 'oh' diyecek!

CNN Türk ekranlarında HDP'li iki ismin vekilliğinin düşürülmesi ile ilgili konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, HDP'nin kapatılması gerektiğini söyledi. Perinçek, HDP'nin kapatılması durumunda Güneydoğu'da yaşayan Kürtlerin nefes alacağını belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 06.06.2020 07:32 GÜNCELLEME 06.06.2020 07:32 SİYASET
Perinçek: Bu olursa, Kürt vatandaşlar 'oh' diyecek!
Perinçek: Bu olursa, Kürt vatandaşlar 'oh' diyecek!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Akıl Çemberi programına katıldı.

 

HDP'li iki ismin milletvekilliğinin düşürülmesinin tartışıldığı programda Perinçek, "Topyekün bir mücadeleyle PKK sorununu çözebiliriz. Karşıda Amerika var. Hatta Fransa var. İsrail var. Bu güçlere karşı sadece Mehmetçik'i görevlendirerek polisi görevlendirerek sonuç alınamaz." dedi.

"HDP KAPATILSIN OH SESİ DUYACAĞIZ

 

Perinçek sözlerini söyle sürdürdü:

"Topyekün; devlet ve millet her cephede... Yalnız silahlı cephede değil. Meclis'e de sokmayacağız belediyeler de olamaz. Kürt vatandaşlarımız da rahatlayacak, özgürleşecek.

Emin olun bugün kapatılsın HDP, en çok sevinecek olanlar; Güneydoğu'da yaşayanlar... Hakkari'de, Mardin'de Urfa'da, Muş'ta, Bitlis'te Bingöl'de... En başta Kürt vatandaşlarımız olacak. Oradan bir 'oh' sesini birlikte duyacağız. Bunu ben biliyorum.

HDP'YE PKK'YA DEVLET BÜTÇESİNDEN 90 MİLYON LİRA

HDP'nin kapatılması köklü çözümdür. HDP'ye PKK'ya 90 milyon TL her yıl devlet bütçesinden veriliyor. Bu ne biçim çıkmazdır. Nasıl büyük bir paradokstur."

YORUMLAR 37 TÜMÜ
  • TuncTunc 3 yıl önce Şikayet Et
    Cok dogru tesbit yapmi$ Perincek.Bravo bizde asla asla böyle devam edemez diyoruz hdp yi hemen $u kapatmali.Bu konuda cok lacka davraniyoruz ve adinada demokrasi insan haklari diyoruz hayret vala.Dünya bize neler yapiyor biz hala fidayda oynuyoruz.
    Cevapla
  • osman16 3 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru söylüyor. can korkusundan destek veren halk bu yükten kurtulur. sınırlı sayıdaki kemik kadroları da böylece dağılır, zayıflar ve çöker.
    Cevapla
  • Trabzon uşağı 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylüyor, bu hainlerin bile bile meclis çatısı altında kalmaları çok yanlış
    Cevapla
  • Hurmiye Kalabalik 3 yıl önce Şikayet Et
    Önce. hainliği yapan Kılıçdaroğlu'nu alsınlar sonra hem hdp hem. chp den testekçileri tek tek içeri atsınlar.Göreceksiniz doğu ve güney doğu vede nerde bir vatan sever varsa rahat edecektir.
    Cevapla
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    APO cu perinçek oldu millyetçi perinçek. ne günlere kaldık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR