Sözcü Gazetesi'nin bir yalanı daha ortaya çıktı!

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Sözcü Gazetesi'nin 'Atatürk'ün millet çiftliği millet bahçesi yapılıyor' manşetiyle ilgili açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.06.2020 20:20 GÜNCELLEME 07.06.2020 20:25 SİYASET
Sözcü Gazetesi'nin bir yalanı daha ortaya çıktı!
Sözcü Gazetesi'nin bir yalanı daha ortaya çıktı!

Sözcü Gazetesi'nin manşetine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Büyükgümüş, ''Sözcü Gazetesi, maalesef Cumhuriyet’in kurucu değerlerini ve Atatürk’ü istismar ederek yalan söylemeyi alışkanlık haline getirdi. Haritada kırmızıyla işaretlediğim yer Atatürk’ün mirası Yürüyen Köşk, yeşille işaretlediğim ise Millet Bahçesi yapmayı planladığımız 113 dönüm alan.'' diyerek gazetenin yalanını ortaya çıkardı.





 

 

 

YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • deli..dolu 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten değil mi böyle böyle YALAN DOLAN İFTİRA atarak söyleyerek Ankara İstanbul ve başka 1 çok şehir,de belediye başkanlığını kazandılar hadi chp hdp kötü parti saadet okeeyy bunlar her yalanı yutmaya hazır kıta peki ya Ak.parti içindeki çoğu seçmen AHMAKLARA ne demeli ha gayret az kaldı 2023 seçimlerin,de chp,ye oy verin başa getirin ondan sonra görürsünüz ırzınıza namusunuza nasıl el uzatıyor ecdadına nasıl hakaret edecekler görün zaten şimdiden başladılar cami,den paçavra çalmaya işte bunların sorumlusu sözde dindarlar muhafazakarlar'dır..,,,NOOOKKTAAAA...,,,,,
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    yalan sözcüsü...
    Cevapla
  • Asım 3 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk yaşasaydı sözcü gazetesi okumazdı.
    Cevapla
  • Mardinli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar yalan beyinlerine işlenmiş, yalan söylemeden durmazlar.
    Cevapla
  • Hilal27 3 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk te yasasaydi oranin millet bahcesi olmasini isterdi.Milletini cok severdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR